Att ha opiffad morgonrealism.

 

Det ä många som efterfrågar ”opiffade” bilder, alltså hur det ser ut när det inte är städat eller när inte alla kuddar är i ordning  och sådär, och här har ni vårt sovrum tagna efter att vi nyss klivit ur sängen och morgonljuset ännu bara smyger sig in. Exakt såhär ser det ut varje morgon mer eller mindre;

hundar i hög, täcken på väg ut ur deras påslakan, kuddar på vift, underlakan på glid.

 

 

En säng i oreda, och med ett glas mjölk ännu kvar sen Noah var törstig kvällen innan.

Tycker det ser vansinnigt inbjudande ut nu när de läggs upp – skulle väldigt gärna krypa ner igen och sova lite till. Det där är ju ”hemma” på nåt vis; hemmets viktigaste möbel. Här samlas alla och ser film eller pratar om dagen på kvällarna och har gjort så i en evighet. Och alla får plats, ingen lämnas utanför.

 

 

Ja, så ser det alltså ut när täckena inte är skakade, kuddarna uppställda och lakanet sträckt över madrassen. Med andra ord den största delen av tiden här hemma; man måste ju leva också menar jag.

Helt vanligt vardagsstök, men bra ändå.

 

11 kommentarer till “Att ha opiffad morgonrealism.

  1. Så gullig sista bild på spöket, först då jag insåg att det där som såg ut som en filt på de andra bilderna var Haggis, hehe.

    1. Inte värre än att ha barnen där ha ha 🙂 Nä skämt å sido; jag har haft hundar i sängen sen jag var typ 7 så jag vet liksom inget annat. Mina fäller ju knappt och ”luktar inte hund” (med undantag för Haggis som behöver badas oftare) så det blir inte mycket alls.

  2. Så skönt det ser ut och älskar färgerna ! Har haft alltid haft hundar i sängen och det är detn optimala tryggheten för alla i flocken . Men hur får ni plats ? Ni är ett par stycken i familjen liksom ? Här hemma blev det ett jädra ståhej under åren när vi hade blodhund och det blev liiiite trångt . När maken skulle komma och lägga sig hände det ofta att han gav upp och tog soffan istället he he he

    1. Alltså det blir ju trångt ha ha 🙂 Haggis sover dock på en madrass på golvet på nätterna, hon tycker det är för varmt annars, och Prosten brukar sova i en stol han gillar. Spöket tar ingen plats och Tant är typ hopfällbar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg