I annonssamarbete med KIDSBRANDSTORE

Att fira 7 år!

 

Med tart idag och till och med söndag firar KidsBrandStore 7 år med minst 20% på allt!

Perfekt om du funderar på en lite dyrare vinterjacka (20% gör ju hur mycket som helst då), eller vill hitta bra accessoarer billigare som till exempel mössa, vantar, ryggsäck och sådär. Fanns en riktigt snygg regnjacka från Didriksson jag gärna skulle haft till Leo om han inte var för liten (HÄR), en klassisk Ralph Lauren-tshirt (HÄR) och mycket mer. Mina killar har ju tyvärr inte åldern inne, men har du barn från 9/10 år och uppåt (mycket tonårskläder) är det helt klart värt en titt.

Ingen kod behövs, rabatten är redan dragen, och det gäller alltså till och med på söndag.

Hela utbudet hittar du HÄR.

I reklamsamarbete med KIDSBRANDSTORE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg