Att äntligen ha morgonljus och att ha en kul kväll framför sig.

 

Bara för att visa skillnaden på gårdagens och dagens ljus har ni här en bild på Leos rum i ljus till skillnad från oväder. Inte klokt vad det kan skilja mycket?! Och inte så konstigt att vi människor blir så påverkade av årstider och ljus (eller bristen på det senare kanske) när till och med döda ting som rum ändrar skepnad efter ljuset.

Idag var jag uppe tiiiidigt för att fota klart ett jobb som krävde lite släpig soluppgång, och jag höll på att frysa ihjäl men det är det värt. Och igår hämtade jag pojkarna och körde in till stan för att köpa höstskor – behovet kom verkligen över en natt känns det som? Nu krävdes det plötsligt lite rejäla kängor igen, efter sommarens mjukare sneakers.

 

 

Var inne på Footwear i vanlig ordning och hittade ett par bruna Timberland till Leo och ett par gula Kavat till Noah. De där Kavat-kängorna har Noah haft varje år nu tror jag – så vansinnigt bra? Och att nu kunna få dom i gult var ju bara ett plus; då har han ett par cognacsfärgade och ett par gula (han sliter nåt otroligt på skor den där).

Ikväll har La Leia öppning av sin nya butik i Malmö så jag ska träffa upp Mathilda och Gela för att gå dit! Ska bli så vansinnigt kul; dels att få träffa en hög underbara kvinnor och dels att få kika in bland alla vackra underkläder – är ju som att vara i en godisaffär fylld med spets och skira tyger istället för karameller. Så det blir en härlig torsdag med kvinnor, bubbel och spets och om inte det kallas lyx-mitt-i-veckan så vet jag inte vad.

Bra torsdag, med andra ord.

4 kommentarer till “Att äntligen ha morgonljus och att ha en kul kväll framför sig.

  1. Så otroligt härlig känsla i rummet! En fråga, jag håller på och inreder en massageklinik på gården och blir ju fruktansvärt nyfiken på vart du hittat postern med benet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg