I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha haft torsdagsmingel deluxe.

 

Men hej fredag!

Ledsen för sen uppdatering idag, men det finns en mycket god anledning till det – jag har nämligen VARIT MED NELLY OCH FÅTT BEBIIIIS! Javisst! Halv 8 i morse var jag i Lund och när jag åkte därifrån hade Nelly blivit mamma till en ljuvlig liten varelse som varit så efterlängtad att det inte är klokt. Tänk att hon är mamma nu? Helt galet.

Men iallafall; igår var det ingen bebis utan då var jag i Malmö för att gå på invigningen av La Leias nya butik på Hamngatan. Mycket rosa var jag i kostym från InWear med vida culottebyxor och dubbelknäppt kavaj (som jag längtat efter en kostym med breda byxor förresten!) och kände mig alldeles lagom 80-talsaktig. Kostymen finns HÄR och med koden FRU20 har ni 20% på allt till ord pris från CountryDreams till och med nu på söndag – det vill säga allt på deras sida och inte bara kostymen. Det jag gillar med kostymer är att de funkar så himla bra både ihop och som delade plagg; kavajen är grym till ett par jeans och byxorna funkar super även nu på hösten med ett par högskaftade skor under så man inte fryser om anklarna (ett hett tips är skallade ”strumpboots” där själva skaftet är i tyg och sitter åt om benet utan att skava – mina är från förra året och Zara).

 

 

Det blåste en hel del.

Det blåser fasiken a l l t i d i Malmö.

 

 

Jag träffade upp Gela och Mathilda, vi köpte blommor till Erika och vandrade sen över torget för att hinna prata lite innan invigningsfesten började.

 

 

Vi drack vin och jag poserade mellan borden.

Som vanligt hann vi avhandla hur mycket som helst under det enda vinglaset; jag blir alltid så förundrad över hur mycket historier det egentligen kan rymmas i tre kvinnor.

 

 

Sen var det invigningsdags!

Butiken ligger perfekt, med stort skyltfönster och en mycket tjusig kristallkrona i taket. Älskar La Leia; Erika har räddat min byst så många gånger under åren; genom graviditeter, post-graviditeter, amningar, post-amningar och allt som skett sen jag klev in där första gången. Hon är livets bh-guru helt enkelt – jag kan skicka en bild till henne så vet hon exakt vilken storlek jag har just nu och plockar fram kupor som sitter som en smäck när jag kommer förbi för att prova.

 

 

 

Den mycket tjusiga kristallkronan i närbild.

 

 

Mängder av godsaker på väggarna!

 

 

Och väldigt vackert sällskap.

Det bjöds på drinkar och musik med sångerska, modevisning och mycket mer. Eftersom butiken var full med folk provade jag inga bh:ar (vill alltid ha Erika med mig då, hon vet som sagt exakt) men jag drog på mig en body som jag blev blixtförälskad i och som både Mathilda och Gela sa att jag tvunget skulle ha, och eftersom jag aldrig hittat en body som suttit bra innan den här så blev det så. Ni kan få se sen.

 

 

Erika herself!

Och ja; där hängde vi alltså en kväll i september och njöt av sällskapet och miljön, pratade med varandra, lyfte ner galgar fulla med skir spets och applåderade tjejerna som gick visning innan det var dags för mig att halvspringa till tåget för att hinna hem i bra tid innan dagens tidiga bebisleverans.

Livet alltså <3

 

5 kommentarer till “Att ha haft torsdagsmingel deluxe.

  1. Grattis Nelly!
    Jättefina bilder!
    Vad snyggt det är med svart till kavajen och byxorna. Din hårfärg passar perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg