Att ha lite lördagsklåda.

 

Bröder <3

Och jag är hemma med lite lördagsklåda – det där jag får ibland när jag har ett behov av det där luddiga hitta på något. Jag hade ju allra helst åkt till Småland men Leo har ett kalas att gå på, så det blir till att hitta på något här istället. Mannen är oftast alldeles tillfreds med att göra absolut ingenting; kanske skruva på nån av bilarna eller såga ner grenar lite på måfå, men jag måste vara på absolut rätt humör för att inte göra någonting – annars vill jag oftast ha iallafall en liten utflykt tillsammans när vi för en gångs skull är hemma allihop. Och idag är alltså inte en sån dag då jag är på humör att göra ingenting. Då vi får se vart det landar.

Det är iallafall helg och helger får man njuta lite extra av, så kylen är fylld med ost (mmmm ostbricka) till ikväll och kanske är det dags att elda i kakelugnen för första gången på månader – det är ju SVINKALLT ute nu och jag har ännu inte riktigt ställt in mig på kylan, det kommer nog ta ett tag.

Men ja; en dag då vi kanske möjligtvis förmodligen ”gör något”.

Vad det nu än må bli.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att ha lite lördagsklåda.

  1. Oj vad jag känner igen mig! Jag
    och sonen kryper på väggarna av rastlöshet medan mannen gärna sitter och tittar på sega program om män i Alaska… 😀 Idag blir det en Skånetur för mig och sonen medan mannen ska spela fotboll. Hoppas du kommer på en härlig utflykt idag! Trevlig helg!

  2. Jag känner också igen mig precis i din beskrivning! Och att detta något är så väldigt odefinierbart. Det brukar bli en tur på stan eller en fika någonstans för oss. 😀

  3. Så fina pojkar ni har! Jag är likadan som dig, kliar i hela kroppen av att slöa runt en hel dag. Och så blir jag trött och får ångest!

  4. Jag var tvungen att skicka en del av texten till min man, han skickade tillbaka att det är precis likadant här. Jag får också en känsla av att vi måste hitta på NÅGOT, spelar ingen roll vad medan han kan pilla lite här hemma utan att det behöver vara något speciellt. Stor igenkänning på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *