Att förenkla en vardag.

 

Det här är mitt förenklingstips-i-vardagen nummer ett; att handla maten via nätet och antingen få den hemkörd eller hämta upp den själv på vägen hem. Åh vad skönt det är att slippa släpa barn genom mataffären en eftermiddag i rushen! Kan vara något av det svettigaste som finns annars tycker jag. Men nu beställer vi på ICA och så brukar mannen bara svänga förbi och ta med kassarna när han kör hem från jobbet; och om det inte går tidsmässigt blir det hemkörning så kan jag bara ta en paus i jobbet och packa in allt och så är det klart. Mycket lättare att göra en veckomatlista och sen leta upp varorna på nätet i lugn och ro, än att springa runt med en skrynklig inköpslista i handen och försöka hitta allt i butiken. Så värt.

Så nu är kylen och frysen påfylld och en veckas mat är planerad, och man kan släppa det där och fokusera på roligare saker!

Så himla bra grej tycker jag.

1 kommentar till “Att förenkla en vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg