I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha höstvindar, humlor och fladder i kjolen.

 

Det blåser faktiskt alltid i Skåne? Non stop från september till maj ungefär. Här finns ju ingenting som ger lä; inga träd eller kullar som skyddar. Bara rak åkermark och långa vägar som ger kjolfladder så fort man kliver utanför dörren. Det får man liksom räkna med. Himla tur då att just fladdrande kjolar kan vara något av det finaste som finns – jag älskar när vinden kommer från rätt håll och liksom ger liv åt ett plagg på bilder.

Som när den här ljuvligt tunga, a-linjeformade kjolen med fickor från InWear. Alla kjolar bör ha fickor om man frågar mig.

 

 

Och till det nog den finaste tröja jag sett på länge?

En tunnstickad version med blandning av mohair/ull som har hemlig text broderad här och där – och vackert rödskimrande humlor (tror det är humlor?) som små smycken på utvalda ställen.

 

 

Jamen ni ser ju!

Lika fin till kjol/kostymbyxor som till ett par jeans. Humlorna och texten gör verkligen hela tröjan för mig, var tvungen att köpa loss den själv.

 

 

Och i reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS har ni 20% på allt till ord pris med koden FRU20 till och med på fredag. Koden gäller alltså på allt till ord pris där inne, inte bara kjolen och tröjan på bilderna, men kjolen hittar ni HÄR och tröjan HÄR iallafall. Båda två var normala i storlek tycker jag.

Och nu ska jag ta tag i den här dagen som i vanlig ordning blir lite kort i och med Leos fritidsaktivitet på tisdagar. Men jag försöker titta in lite senare ikväll igen.

Ta hand om er i blåsten.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha höstvindar, humlor och fladder i kjolen.

  1. Tröjan är ju bara underbar, men där är ull hmmm kliar den???
    Ja jag är ju en skåning tycker blåst är häftigt.
    kram Stina

    1. Jag skulle kanske inte ha den bar på kroppen, är lite känslig för stick, men jag hade en t-shirt under och det gick jättebra – armarna sticks inte (brukar ju mest vara typ på bröstet man är extra känslig).

  2. Fin kjol! Men vad för skor/stövlar bär man snyggast till den längden? Snyggt med kjol men är ingen klack älskare… och då blir det lite svårt vad som passar…! Tack för din underbara blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *