Att ha ett serietips.

 

Om du är sugen på att skratta MÅSTE du se Travels with my father på Netflix ikväll!

Komikern Jack Whitehall bestämmer sig för att ta ett ”sabbatsår” och resa – och han tar med sig sin extremt korrekta, lyxvana pappa för lite ”far och son-tid”. Resultatet är hysteriskt; jag har skrattat med tårar flera gånger per avsnitt och nästan satt i halsen av fniss. Visst kan det ibland kännas lite scriptat men merparten är bara ren och skär relationskomik som bara sker framför kameran och det var längesen jag såg något så kul.

Ett av årets höjdpunkter vad det gäller komik är helt klart när de besöker ett tempel och Jack ska få en traditionell ”slapping-behandling” av en kvinna som i över trettio år daskat folk i ansiktet för att de ska se yngre ut, tydligen ska daskandet strama upp och vara värsta anti age-pillret. Skrattade så jag grät (förvisso är humor högst individuellt, men till och med mannen flinade lite och han skrattar inte åt någonting så det borde övertyga även den mest svår-roade).

Två säsonger finns det, jag är än så länge bara inne på ettan men kände att den här måste jag rekommendera om nån av er vill ha lite fnitterfest och feelgood att sätta tänderna i.

Travels with my father på Netflix, alltså. Se den! Bara gör’t.

 

8 kommentarer till “Att ha ett serietips.

 1. Tack för tips, Emma! Ett asgarv i vardagen behövs😃. Ska försöka knäcka ett avsnitt redan ikväl!

 2. Alltså de är ju så roliga de där två! 🙂 Jag känner mig som Michael i de flesta situationer.

 3. Tack för tipset!
  Precis den satt mannen och jag och funderade på här om dagen och nu måste vi ju bara se den. Vi har lite samma humor jag och han en av våra favvoserier är Modern Family. Lite roligt faktiskt men den serien är väldigt lik min egen familj – vi har tre barn, min min pappa är tillsammans och har nya barn med en tjej som är 17 år yngre och min lillebror är gay 😄
  Ha en underbar onsdag
  Kram Malin

 4. Hej Emma och tack för tipset, jag sträcktittade nästan i 2 dagar och skrattade så att tårarna rann 🙂 Det får gärna komma en tredje säsong 🙂 Allt gott till dig och de dina, kram

 5. Men den är ju såå bra. Har också hittat denna goding och jag ÄLSKAR engelska överklasspappan som bara vill ha det som hemma i Brittania. Och man blir ju lite kär i Jack också. Tar båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg