Att ha post-kalas-relax.

 

Godmorgon!

Här är det fortfarande lite slött och lojt efter gårdagens kalas med 21 (!) stycken barn. Vi var inte hemma dock, så no worries på den biten, men ljudnivån bland 21 barn kan ibland bli helt galen? Eller så är det bara jag. Är aningen känslig för mycket ljud och stök, kan till och med tycka att en bio är för högljudd i nivån nu för tiden. Så är det att åldras.

Men Leo hade världens bästa dag och det är ju det viktigaste. Och Noah, för den delen – han fick hänga på och lekte sig precis lika svettig som alla andra. Idag väntar ännu ett kalas för kusinen, men där måste jag stanna hemma och jobba.

 

 

Och snart fyller man själv år minsann!

Planerar att tillbringa denna födelsedag på ett helt annat ställe än Leo firade sin igår, men vet inte riktigt vad ännu. Har några idéer så vi får se var det landar – jag blir ju 38 och det får man väl fira lite tänker jag. Herregud – minns ni när man var typ 15? Då var alla som var 25 tokgamla, och iallafall jag hade helt klart för mig att vid 25 skulle jag vara gift och ha barn och allt det där. Riktigt så gammal är man ju inte när man är 25 som det 15-åriga jaget tyckte, vid den åldern var jag upptagen med annat än att gifta mig. Ha en livskris till exempel. Såna bör man ju gå igenom ibland. Men undrar om dagens 15-åringar ser på 40 som typ pensionärer, så som vi gjorde på den tiden? Eller om J-Lo och Demi Moore och gud vet alla har liksom planat ut den där kurvan på nåt vis, och gjort 40 det nya svarta även för yngre åldrar? Jag känner ju mig fortfarande fasligt hipp och ungdomlig, men är kanske klassad som pensionär på skolgården när jag kommer för att hämta upp Leo? Ja ja. Tur att man umgås med jämnåriga.

Så idag blir det alltså kalas nummer två för pojkarna, jag ska jobba och sen när de är tillbaka kanske vi tar en bio allihop bara för att. Det är ju trots allt söndag.

 

 

 

 

4 kommentarer till “Att ha post-kalas-relax.

  1. Tror inte du är överkänslig. När vår son fyllde nio, hade vi kalas på ett lekland med tjugofem killar. Ljudnivån var hemsk! Och då tänker jag att jag är ganska van vid barn och ljud som jobbar som förskollärare. Men My God! Efteråt frågade sonen om vi kunde ha kalas där även nästa år och jag svarade Nej! Aldrig mer! 😅

  2. Hahaha, så rätt som du skriver ang åldrar *skrattar så tårar rullar* Jag har hört av så många 18-20 åringar säga: ”Den där gubben måste vara minst 40 år” ”… den där gamlingen måste vara typ 50 år” osv osv. … Jag fnittrar och tänker inombords: De ska bara veta att jag är snart vid 50-strecket, men de vet de inte … hahaha 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg