I annonssamarbete med MAYBEAUTY

Att ta hand om något som verkligen behöver det.

 

Det här är min mans fötter; i full färd med att sitta i vattenbad inför en av de få hemma-spa-behandlingar han faktiskt kan tänka sig att göra, och dessutom tycker har resultat. Jag själv är ju en sån som duttar och lägger mask och peelar och gör allt man kan, men just det intresset är inte delat om vi säger så. Och när det kommer till fötter är mina helt okej, inga förhårdnader eller sprickor eller annat som kan besvära, medan hans är katastrof. Alltså på riktigt borde-få-medicinsk-fotvård-katastrof.

Men, det finns ju vissa saker man faktiskt kan göra hemma också.

Fotmasken från Maybeauty är en sån sak!

Den här norpar mannen på en gång eftersom den ändå inte gör så jättemycket för mig som redan har mjuka fötter, men gör desto mer för honom och hans nariga tassar. Och dessutom smidig att använda, även för en som inte pallar med en massa duttande och smörjande.

Bara att starta med ett fotbad på minst 10 minuter, torka av fötterna och öppna paketet.

 

 

Inuti ligger såna här ”sockar” fyllda med en krämig, len fotmask som gör underverk för trötta fötter.

 

 

Bara att dra på, fästa med tejpen och trä ett par vanliga strumpor utanpå.

 

Sen är det bara att fortsätta med sitt under tiden fotmasken verkar; i två timmar eller lite mer. Sen är det bara att skölja av, klappa fötterna torra och vänta på magin.

 

 

Efter ungefär 10 dagar börjar foten fjälla av sig allt det där döda, nariga, fnasiga. Om du vill få ännu snabbare och bättre resultat kan du ta ett fotbad om dagen på runt 10 minuter. Vi är dock småbarnsföräldrar så ett fotbad om dagen är kanske inte prioriterat men det gick som ni kan se bra ändå.

Kan se lite freaky ut när man fjällar, men ingen fara!

 

 

För när fjällandet är klart har den underliggande, mjuka huden kommit fram och du har fått så nära babyfötter det nu bara går med dina förutsättningar. Blir en stor skillnad på mannens fötter; helt plötsligt ser de nästan levande ut med lite rosig färg och det är inte lika hårt och vasst på hälen och där man trampar ner vid tårna. Han är mycket nöjd kan jag meddela.

Och nu har ni möjlighet att testa fotmasken om ni ändå behöver fylla på något annat. Ni får nämligen en fotmask (värd 249 kr) med på köpet när ni handlar valfri produkt från MayBeauty. Koden ni ska ange för att få med fotmasken kostnadsfritt är footmask-emma och den är redan ifylld om ni beställer HÄR. Perfekt att ge bort till den i din närhet vars fötter behöver ta en djupandning, om du nu inte behöver den själv.

 

 

Det finns hopp även för de riktigt mumifierade sulorna verkar det som.

I reklamsamarbete med MAYBEAUTY

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg