Att ha oförändrat läge.

 

Jodå; oförändrat läge här hemma med mycket pigg, okräkande treåring som hålls hemma för att inte smittas. Jätteskönt att han mår bra såklart, men det är ju ett heltidsjobb bara att roa honom när han inte får gå ut på stan, till lekplatsen, till badhuset och alla andra ställen som är bra mycket roligare än att vara hemma. Ja, ni vet hur det är.

Så jag hann inte fota någonting mer igår än de bilder ni redan sett, så idag får det bli ett litet vad jag är glad för-inlägg istället, med sånt som jag tycker om eller ser fram emot.

 

 

Jag är så glad för vårt kök!

Särskilt vab-dagar eftersom det är det enklaste sättet att roa Noah. Bara baka något så är han nöjd, han behöver inte ens vara med och kladda. Bara han får stå och titta på och smaka på deg ibland är han väldigt tillfreds.

 

 

Det här är för övrigt en klassisk bild i min kamera;

Jag ska försöka fota nånting som bakats (som här en halloncrumble mmmm) och vips! är någon av hundarna där och ska vara med i bilden. De är sugna på paj såklart och tänker att de står sådär och glor på mig oavbrutet så kommer pajen tillslut magiskt flyga ner till golvnivå.

 

 

Den här soffan på Maison Objet har jag mycket svårt att släppa!

Jag skulle inte haft den i rosa sammet kanske utan snarare dimgrått linne; men den var helt FANTASTISK att sitta i. Med rätt kuddar hade den varit ett smycke. Den här montern hade dessutom de ljuvligaste av kuddar; typ två gånger 2 meter, i alls linnetygsfärger ni kan tänka er och en del med rå kant. Ni ser lite av dom i fotografiets utkanter.

 

 

Ja, och så är det ju höst!

Hört är bra för då kan man sitta ute och dricka varm choklad och ha de gött, lite insvept i halsdukar och mössa. Men det får inte vara för kallt, för då ska det vara vinterväder tycker jag. Men iallafall; det är höst!

 

 

Och det innebär en utflykt till Skånes Djurpark!

Vi tänkte åka dit i helgen för MommoGöran kommer och hälsar på, så det blir en utmärkt aktivitet (om nu ingen annan börjat kräkas innan dess).

Nu ska jag dra fram min extratjocka pilatesmatta och försöka få till ett pass innan Noah blir alltför uttråkad och vill vara med genom att sitta på någon del av min kropp under tiden jag försöker sträcka ut. Blir aningen ojämn belastning då. Har äntligen kunnat ta upp pilatesen hyfsat efter diskbråcket i nacken och min rygg behöver det v e r k l i g e n så jag hoppas att det ska göra en skillnad igen när lite styrka kommit tillbaka.

Hej och hå – då tar vi ett dygn till! Hoppas verkligen ni där hemma får hålla er friska.

 

3 kommentarer till “Att ha oförändrat läge.

  1. Hujeda för kräksjukan…!
    Hoppas ni andra klarar er ifrån eländet.
    Något vi har läst, som du säkert vet, är att man ska undvika alla frusna bär nu. Innan man äter dem skall de kokas, för där finns tydligen massor av kräksbaciller…
    Så kan man ju kanske hålla undan några baciller.. men jag vet, det är sannerligen INTE lätt när man har små barn som är på förskolan.
    Krya krya <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg