Att ha blivit så jäkla sjuk.

 

Åh halleda; nog blev jag smittad av Noah må ni tro.

Kom lite smygande illamående igår och sen vid fyra ungefär slog det till och jag blev helt jäkla pangdålig. Fick inte en behålla en tesked vatten innan jag hulkade igen, och fick feber så hög att precis allt på mig gjorde ont. Fotsulorna gjorde ont, höfterna gjorde ont, höftböjarna och fingerlederna och bröstryggen gjorde ont. Låg och kved i nån slags dimma och försökte komma på hur i helvete jag skulle få i mig febernedsättande när jag inte ens fick behålla en tesked vatten (och att mula in en 5-6 stycken av Noahs suppar i rektum var inte aktuellt; där gick gränsen).

Men precis som Noah verkar tack och lov mitt vara kort och intensivt, dock aningen mer intensivt än hans. Kräktes i kanske fyra timmar, somnade ynkligt vid 9, vaknade vid 02 (fortfarande med feber och ledvärk) och DÅ fick jag behålla vätska, och kunde alltså dra två Alvedon vilket var himmelrike. Och nu vaknade jag; öm överallt och medtagen såklart men med låg feber om någon och inga tendenser på kräksjuka mer. Efter att ha hallucinerat hela natten om stora baljor med krossad is, iskall gurka samt iskall melon (så, så, så törstig) ska dagen gått till att få i mig vätska och be till gudarna att det här var allt.

Så får vi se vem i familjen som får det härnäst?

Usch och fy, alltså.

 

 

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att ha blivit så jäkla sjuk.

  1. Tur det var en kort omgång, om än intensiv. Man känner sig aldrig så nära döden som vid kräksjuka. Hemskt!

  2. <3 Usch så jobbigt! Jag var också sjuk igår och mådde nästan lika dåligt som du. Redan imorgon mår du bättre!

  3. Precis som vi hade. Vatten har aldrig smakat så gott. Jag låg och tänkte då att vatten är det bästa som finns i världen.

  4. Stackare! Önskar dig ett lass Piggelin och lite senare kanske makaroner, potatismos eller mjukt bröd – det har jag varit sugen på efter magsjuka. Krya på dig!

  5. Coca-cola. Bästa, bästa vid magsjuka när man inte får behålla vatten. 1 tesked var 5:e minut (för stora sjuklingar). Vätskan stannar i kroppen. OBS, detta gäller alltså när man inte ens får behålla vatten, då är det viktigt att man får i sig någon form av vätska, annars är det väl lite väl sockrigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *