I annonssamarbete med BIXIA

Att välja närproducerat.

 

Vi är så himla medvetna nu för tiden, om så mycket.

Som att maten vi äter helst ska vara närproducerad och/eller ekologisk till exempel. Att det vi rengör hemmet med inte ska vara för farligt för naturen. Och så vidare. Men det finns en sak man så lätt tar för givet och sällan tänker på att man också har valmöjligheter kring – och det gäller vår el. Det är ju inte så stora skillnader i summor  för vår el, oavsett vilket elbolag man väljer. Men även där går det ju att välja; om man vill ha förnybar och närproducerad el till sitt hem precis som man kanske köper närproducerad mat.

 

 

Bixia arbetar med just det; att kunna förse oss elkonsumenter med förnybar, närproducerad el. Om vi vill. De har den valmöjligheten bland sina elavtal; att jag som kund ska kunna köpa närproducerad el om jag tycker att det är viktigt. Och varför inte känner jag? När möjligheten finns? Det fungerar så att överallt i Sverige finns det människor, ofta lantbrukare till exempel, som har investerat i lösningar som ger förnybar el – såsom vind eller sol eller vatten. Överskottet av vad de producerar i el säljer de till Bixia, som i sin tur har det som ett val för oss konsumenter.

Bixia är idag det elbolag i Sverige som köper in störst andel förnybar, närproducerad el till sina kunder över hela landet. På så sätt stöttar man de lokala individer som valt att satsa på förnybar el och ger fler möjligheten att våga investera. Win-win, helt enkelt.

Mer om Bixia och hur de arbetar med närproducerad och förnybar el kan du hitta HÄR.

Just hur man får sin el är ett val man kanske inte tänker på, men som trots allt finns. Så varför inte välja?

I reklamsamarbete med BIXIA. 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att välja närproducerat.

  1. Men åh, din arma, arma stackare 😔 hoppas att du fått behålla all vätska idag och att du fått lite av allt det drömmiga iskalla, läskande som du drömde om inatt. Krya krya!!! ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *