Att vakna till en överraskning.

 

Tror inte det syns, men vad vaknade vi till idag? Att det snöar! S n ö a r. Den 28:e oktober snöar det alltså i Ystad vilket känns helknasigt och inte alls vad man hade förväntat sig. Jag vet att det finns snö på många ställen i landet men vi här nere brukar ju få vänta till februari ungefär och absolut inte få en försmak redan i oktober. Jag vet inte vem som var mest pepp; jag eller pojkarna.

 

 

Ingen snöstorm direkt; men det singlar mjuka små glesa flingor där ute ännu.

Min första tanke efter oh det snöar! var dock å nej då får man stänga Drömmen tidigt i år. Hade hoppats på en mild november också, men vi får nog räkna med att stänga helgen vi är uppe för julmarknad. Det brukar vara sista helgen i vilket fall nu när jag tänker efter? Nog bara jag som mentalt inte velat släppa Smålandssäsongen ännu. Och har vi riktig, riktig tur kanske vi till och med får snö på marknaden?! Det har hittills inte hänt tror jag.

 

 

Men idag är det alltså den 28:e oktober och vi vaknar upp till att det snöar, och pojkarna nästan ramlade ut i trädgården direkt från sängen för att inte missa en flinga.

Härligt ändå.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg