I annonssamarbete med CLAS OHLSON

Att ge köket lite nya skönheter.

 

Det blir ju så mycket roligare att baka och laga mat när man har snygga saker som hjälper till, inte sant? Gärna saker som sedan kan få häng framme för att de inte bara är praktiska utan tar sin självklara plats som dekoration också. Och det kan man hitta på Clas Ohlson; en uppsjö med snygga, praktiska hjälpmedel och vardagshjältar som funkar precis lika bra att ha framme. Deras Coline-serie (som är deras egna köksserie) innehåller nu en mängd vackra redskap – som till exempel det i guld jag använt mig av på bilderna här. Allt i rosa text är klickbart i vanlig ordning.

(Pajformen är inte i guld men förbaskat bra – rekommenderas).

 

 

Det finns visp, teskedar, rivjärn, silar, tårtspade, köksmått och mycket, mycket mer i guldserien om man nu gillar den (vilket jag gör). Även kökshanddukarna har kommit i en höstigare färg; själv tyckte jag att den här vinröda var alldeles perfekt för den här årstiden.

Silarna, till exempel, har jag hängande framme under kökshyllan – de gör sig utmärk som dekoration där.

 

 

En hel del att välja på till kökslådorna med andra ord!

Men om man behöver lite större maskiner då? Kaffekokare, brödrost och sådär?

 

 

Även det finns i Coline-sortimentet! Brödrost, kaffekokare, vattenkokare. Och dessa finns även i svart och puderrosa (för er som älskar blekta pasteller i köket, det skulle jag gärna haft i Drömmen). Snygg, stilren design och till Clas Ohlson-priser. Den snygga muggen med silverkant är självklart också från Classe – jag har en vit sådan kvar sen vi spelade in videon och jag älskar att dricka mitt te ur den. Ett tips alltså!

Och där är alltså ett axplock på vad man kan hitta för köket hos Clas Ohlson just nu! Behöver du lite vackra mått, en snygg brödrost eller en sil att hänga under en kökshylla vet du nu var du ska vända dig. Hela sortimentet hittar du HÄR.

 

I reklamsamarbete med CLAS OHLSON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg