Att ha veckans bästa dag!

Inlägget innehåller reklamlänk för provrummet.se

 

Hej veckans bästa dag!

Inte för att det är måndag utan för att jag fyller år idag – wuhu! 38 blir jag minsann och det är ju inte så illa. Känns bra. Framförallt känns det bra att fylla år för det gör man ju så sällan så det bör man alltid fira. Med tårta och ett paket till sig själv och något man är alldeles vansinnigt sugen på till kvällsmat (som sushi eller en stor portion räkor i grön curry eller en riktigt kladdig pasta för den delen) och med ett riktigt varmt bad och en ansiktsmask bara för att.

Det är grejer, det.

 

 

Jag trippar inte runt på en gata i Paris iklädd en mjukt fladdrande leopardklänning idag (klänningen kommer härifrån <- reklamlänk) men jag lunkar omkring i sköna mjukisbyxor med prinsesstårta i kroppen och mår finemang. Och imorgon blir det ett lite extrafirande eftersom jag och Noah flyger till Stockholm! Har lovat Leo att flyga upp med bara honom och hälsa på kusinerna och då måste ju Noah få lite egentid han också; så imorgon blir det han och jag på äventyr i Storstaden och så tar jag och Leo en egen tripp om någon vecka. Vi brukar försöka göra saker med var och en av barnen ibland, så att de får lite egen uppmärksamhet också. Det behöver ju vi alla ibland.

Men idag ska jag bara fylla år och ha det gött.

Njut av dagen, ni också <3

foto: amanda falkman

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “Att ha veckans bästa dag!

  1. Stort grattis på födelsedagen! Du är verkligen en inspirationskälla, jag älskar din blogg och dina fantastiska bilder! Sluta aldrig blogga! ❤️ Kram å grattis igen!

  2. Grattis på födelsedagen! Min syster bor i Ystad och sa att ni har storm, hoppas du slipper gå ut alltför mycket 😉

  3. Grattis på födelsedagen och grattis att du har sån fin familj och gulliga hundar
    Gott med tårta och fina dukningar du gjorde i tv roligt att se.
    Kram Yvonne

  4. Stort, stort grattis på din födelsedag! Hoppas du njuter ordentligt ♥

    Gällande att hitta på saker med ett barn i taget, tror jag det är så himla viktigt. Jag är också rätt noga med det, kanske framför allt för att det ändå skiljer fyra år på mina pojkar och de är på lite olika platser i livet, så sett. Så de uppskattar till viss del lite olika saker liksom. Att dessutom få ösa uppmärksamhet på bara ett barn, det är guld. För oss båda ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.