Att ta liiite mer Paris.

 

Nu är vi tillbaka i Paris igen! Säger vi.

Här kan man sätta sig ner för att äta lunch. Det är ett litet torg i en trevägskorsning, och där finns bland annat en riktigt bra italiensk restaurang om man nu är sugen på det – men vi hade redan ätit där kvällen innan så testade stället bredvid istället. Det röda huset ni ser en bit bort om ni följer vägen? Det växer långa slingor av murgröna på dess fasad från taket och ner, Amanda tyckte att det var det vackraste huset i hela Paris och har säkert minst 100 bilder på denna fasad i olika ljus.

Ja, där sitter hon och beundrar det på avstånd.

 

 

Och så kan man äta perfekt fisk! Med grönsaker. Under tiden vi beställde och försökte få klarhet i vad det var för typ av grönsak till fisken var vi hundra på att vi skulle få in sparris, men det visade sig vara squash. Går ju bra det också.

Jag vet att många tycker att fransmännen är så vansinnigt otrevliga i restauranger och butiker och så? Kunde inte hålla med mindre. Jag ä l s k a r hur de fortsätter att prata med en på franska trots att det är klart att man inte förstår ett skvatt; och hur man kan skratta ihop när man med hjälp av ljud och gester på nåt sätt ändå gör sig förstådd (kan bli hur galet som helst; när vi var på blow out på en frisörsalong med två pigga kvinnor som skulle fixa våra hår blev på nåt sätt mitt Nikita! till att jag ville se ut som Nicki Minaj vilket såklart skapade viss förvirring i leden).

Men ja; lite sådär kan man ha det när man är i Paris. Kul att ni var med! Nu bär det av igen, men mot Stockholm med Noah och då blir det nog ingen Nicki Minaj men en hel del annat som kan vara prick lika trevligt.

Hej Stockholm! Nu kommer vi.

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Att ta liiite mer Paris.

  1. Hello! Jag ska till Paris snart, är lite rädd för just det många säger, att de är så otrevliga. Jag kan NOLL franska men självklart engelska. Kommer jag kunna få en matträtt utan hårstrån i tro? haha nu överdriver jag men har du tips och så? På ställen som är ett måste och sånt?
    Tacksam för Paris inlägg.

    1. Det går utmärkt utan franska, lovar 🙂 Har gjort en parisguide; sök på bloggen (eller googla) så hittar du!

  2. Ja, så länge man är glad och trevlig själv kan det bli roliga och underhållande ”samtal” 😀 😀 😀
    Borde åka till Paris en dag … har aldrig varit där *skäms*, är ju så sugen men drar ut på det hela tiden.

  3. Åh, kan du inte göra ett inlägg om hur du får till de där slarviga lockarna du har på bilden? Så himla snyggt! (eller har du kanske ett nyligen om det?) lyckas inte få den slarviga looken utan de lägger sig för ”perfekt” med samma vågor på alla….

  4. JISSES, så otroligt snygga kläder och skor…sådär vill jag se ut! Fantastisk kombination 😀 Är fast i småbarnstrista jeans och tråkig tröja (alltid med snor- och tandkrämsfläckar) och börjar längtar till en lite mer fab stil. Tack för inspirationen du alltid ger. /Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.