Att njuta Stockholm också.

 

Igår reste vi på äventyr till Stockholm; Noah och jag!

Där är han på språng med sin lilla ryggsäck <3 Dör söthetsdöden. Resan gick hur bra som helst; i den åldern är de ju så tacksamma så sätt – bara de får vara med så är det mesta en fest och tas emot med stor entusiasm.

 

 

Vi checkade in här; på Hotel J!

Världens absolut finaste rum hade vi fått också; med stor terass och utsikt man blev lite yr av. Jag har bott mycket här på den tiden jag sålde journalhanteringssystem och var på Psykiatrimässan ni vet (goooood times) men nu var det alldeles för längesen, och nu blev vi alldeles för bortskämda med jätterum och gigantisk säng.

 

 

Peppen att få bo på hotell där det finns KAFFEMASKIN PÅ RUMMET!!! och man kan låtsas göra kaffe i hundra år.

Men några 100 år hade vi inte att slösa på kaffe, så vi begav oss ut för lunch istället.

 

 

Hittade ett jättefint ställe ett stenkast bort (okej inte stenkast; det var världens brantaste backe och jag flåsade som en galning när jag lyckats knuffa upp vagn och Noah) så där passade vi på att fylla på energin lite. Noah åt viltskav med kantareller och själv tog jag en lax.

 

 

Såhär glad blir man när man fått mat.

Sen tog vi båten till Nybrokajen och gjorde stan någon timme, men då tog jag inte med mig kameran så ni får föreställa er det i huvudet. Det var fint.

 

 

Väl tillbaka kastade vi av oss byxorna som sig bör och lekte med våra nyinköp; som en Greta Gris-tåg som var livets grej.

 

 

Ja, jag blev inte lottlös jag heller – jag passade på att plundra Sephora och sen gå inom Byredo på NK och bli med ny parfym. Jag luktar SÅ GALET GOTT JUST NU! Sjukt.

 

 

Ja, sen badade vi och tog kväll med kexchoklad framför Bolibompa.

Och idag väntar en hel, lång, orörd dag på oss att Stockholms-turista. Vi ska åka in och träffa morfar och sen ta en tur på Grönan hade jag tänkt – inte varit där på evigheter och det är lite svettigt själv med ett barn, men jag har gjort Tivoli själv med Leo och det funkar bra bara man ställer vagnen.

En minisemester bara sådär på läslovet. Så fint att det inte är klokt.

 

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att njuta Stockholm också.

  1. Äter dina barn allt?! Blir så avundsjuk. Vet att killarna kommer att äta oss ur huset om ca 10 år men just nu är jag innerligt trött på pasta, köttbullar, korv, Nuggets, fiskpinnar och allt vad det är. Så tråkigt att göra grytor som de inte rör och ännu tråkigare att fixanågot extra som de kanske får i dig.

    Härligt med Noah-tid. Ha en fin onsdag 😘

    1. Nej inte ALLT men det mesta tack och lov ☺️ Sen har de såklart favoriter. Men vi slipper fiskpinnar och makaroner varje dag, det är jag jätteglad för.

  2. Ha så kul på Grönan, det är fantastiskt pyntat. Jag var där i måndags med lånade brorsbarn 3 & 7 år gamla & vi hade såååå roligt

  3. Om ni bor på Hotel j så kan ni ta skärgårdsbåten in till stan eller grönan!! Om ni inte redan gjort det😉

  4. Härligt med Stockholm mor-son dag. För min o min sons del blev det Emporia mor-sondag😉 Älskar dofter o har måååånga men ingen Byredo : ( Finns inte i närheten för att testa 🙁
    Kram Magdalena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.