I annonssamarbete med FRAMKALLA

Att sätta minnen åt Leo.

 

Till Leos rum behövde jag lite nya framkallningar; tycker det är så fint att kunna ha minnen på väggen även hos barnen. Så han fick välja ut vilka bilder han ville ha, och så framkallade jag dom via Ninos tjänst Framkalla och valde att få alla bilder inramade. Världens smidigaste tjänst tycker jag; Framkalla är en app där du kan framkalla bilder du har i mobilen till riktiga fotografier, magneter eller fotoposters, och du kan välja tillval som en fin presentbox (om du vill ge bort bilderna du tog med mobilen på kompisens bröllop till exempel) eller inramningar i olika storlekar.

När du vill få större framkallningar, som till inramningarna, räcker oftast inte riktigt mobilbilderna till i upplösning men då har du åtkomst till ditt DropBox-konto via appen och kan hämta lite tyngre bilder den vägen.

 

 

Jag brukar mixa upp tavlorna med mindre planscher och/eller udda ting så det inte blir så stelt. Så nu har Leo utvalda foton från i somras på väggarna, blandat med anatomiplanscher (finns mycket att välja på inne hos tex etsy).

 

 

Ett tips är att inte låsa dig vid att det måste vara ett foto!

Hos Etsy kan man köpa digitala nerladdningar av prints i alla möjliga former – så är det bara att ladda upp bilden i Framkalla och få den inramad precis som en riktig tavla. Jag hittade till exempel en jätterolig ritning på en flygmaskin inne hos Etsy och framkallade den också tillsammans med fotografierna. Uppfinnande och anatomi är ju sånt som ligger honom varmt om hjärtat så det är klart man ska försöka blanda lite. Och vad det gäller inramningarna kan du välja storlek, färg på ram och färg på passepartout så du får det precis som du vill ha det.

Framkalla laddar du ner HÄR (endast för iPhone än så länge tyvärr) och just nu får du 20% på din beställning med koden emma20 till och med på torsdag. Koden gäller på allt men går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Så vill du ge bort en fotogåva, bygga på tavelväggen där hemma eller bara framkalla sommarens mobilbilder är Framkalla ett hett tips. In och kika vetja! Mer om deras inramningar kan ni läsa HÄR.

I reklamsamarbete med FRAMKALLA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg