I annonssamarbete med CLAS OHLSON

Att ha julstuga med Clas Ohlson! 

Nu är det jul!

Inte riktigt kanske, men här på bloggen är det iallafall jul i just det här inlägget – för jag fick ha julstuga med Clas Ohlson och om det är någonting jag älskar så är det just att ha julstuga. Slå in paket, prassla med papper, njuta av ljusslingor och fundera ut roliga lösningar. Jag är en riktig paket-fantast och njuter verkligen av att sitta ner och slå in klapparna i lugn och ro – det är några av julens absoluta höjdpunkter enligt mig. Och nu fick jag alltså se vad man kunde göra med det som finns på Clas Ohlson och det kan jag säga; man kan göra en himla massa!

Ska vi kika? Allt i rosa är klickbart i vanlig ordning, så ni kommer direkt till produkten.

 

 

Julavdelningen var som en godisaffär! A l l t fanns. Vackra snören, juletiketter, tejp, lim, sax, juldekorationer och mycket mer. Ja, ni kan se för er själva HÄR.

 

 

Jag mixade lite i färger men behöll någotsånär en röd tråd i rosa, svart och guld.

Det bästa är presentboxarna om ni frågar mig; det sparar enormt mycket tid att ha snygga boxar man bara viker ihop och inte ens behöver inslagspapper till; det räcker med ett snyggt band och en dekoration så har man ett vackert paket som är redo att ges bort. Finns i svart, guld och rosa. Julstjärnorna bakom är i sammet och så vansinnigt snygga, de finns HÄR.

 

 

 

Lite inspiration!

Presentpåsar är samma sak som boxar; bara att stoppa ner presenten, pynta påsen lite och så är man klar utan att behöva svära över knöliga kanter eller papper som går sönder. De genomskinliga påsarna är kul! Vill man inte att det ska synas vad som finns i så är lite silkespapper eller tunnare papper perfekt att gömma själva presenten i, särskilt barn brukar tycka att det är fasligt spännande att nästan se vad som finns däri.

För att pynta upp paketen lite har jag använt snöflingor, fåglar, små julkulor och polkagrisar – HÄR finns dessa. Julgransdekorationer behöver ju inte alltid sitta i granen.

Kan man hitta julklappar på Clas Ohlson då?

 

 

Det kan man! Hade kunnat fixa mannens alla klappar där, och barnens för den delen. Snygga hörlurar till mig, led-ficklampa, pannlampa och varma strumpor till mannen till exempel. Strumporna vill jag också ha för övrigt.

En annan rolig grej jag hittade var en DIY julkalender!

 

Denna fanns i natur, vit och i svart, och består av papperspåsar med klistermärken separat så man enkelt kan göra sin egna. Hängs upp med till exempel klädnypor – då kan de användas i tvättstugan sen när julen är över.

En fin grej att göra om man nu inte vill lägga en himla massa pengar på separata kalendrar är att ha en gemensam julkalender med en sak i varje påse som man som familj ska använda den dagen. Kan vara ett litet spel, en bok att läsa högt ur, pepparkaksformar att baka med och så vidare. Men här kommer annars lite förslag på saker från Clas Ohlson man kan stoppa ner i sin kalender:

 

 

Ett litet skruvmejsel-set, det behöver bannemig alla.

 

 

Roliga pepparkaksformar!

 

 

En snygg kapsylöppnare!

 

 

Och så självklart något för familjens fyrbenta!

Och det var det! Julstuga med Clas Ohlson. Jag hoppas ni får lite feeling och inspiration, gudarna ska veta att jag är redo för jul nu. Mer inspiration och produkter hittar ni såklart på Clas Ohlsons hemsida HÄR.

 

I reklamsamarbete med CLAS OHLSON

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att ha julstuga med Clas Ohlson!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *