Att bjuda på lite bättre ljus.

 

Igår var det SVINKALLT och ingenting jag gjorde för att hålla mig varm tycktes hjälpa. Det är alltid så i början när vintern kommer; som om jag behöver acklimatisera mig lite först för att sen kunna fungera. Där är jag iallafall, i sovrumsspegeln, och ser lika lidande ut över kylan som jag känner mig.

Men nu var det ju inte kylan jag tänkte vi skulle prata om idag, utan snarare tänkte jag visa vardagsrummet i aningen bättre ljus än igår så ni kanske får en bättre hum.

 

 

Det var nämligen strålande sol igår och då orkar sig ljuset in!

Ja, stjärnorna är ju uppe och nåt annat – men det stora sparar vi lite på. Årets julpynt har anlänt också så det ska jag packa upp och visa er! Inte så mycket, men några saker att addera till granen.

 

 

Vänster sida, och höger sida.

En blandning av böcker, bilder, saker från resor och annat jag tycker om.

 

 

Älskar vintrigt, guldvarmt solljus!

Ja, så ser det alltså ut lite närmre. Inte så stor skillnad mot hur det brukar tror jag.

Ikväll är det pyjamasparty, förresten! Och jag ska gå. Så jag måste skaka fram en pyjamas som tåls att vistas bland folk i (lär ta tåget dit så kommer inte svepa på perrongen i nåt silkigt nummer kan jag lova) och som jag kan ha utan att frysa ihjäl. Lättare sagt än gjort känner jag, men man får väl vara kreativ och komma på nåt som funkar. Och imorgon ska jag och pojkarna åka till Helsingborg för att ha tillsammanstid och gå på teater – hur mysigt blir inte det?! Och på lördag blir det Drömmen för att stänga och ta hand om det sista, och på söndag blir det Skånes Djurpark. Jag har med andra ord världens bästa vecka att se fram emot.

Så; nu tar jag onsdag med jobb och sen pyjamasparty och sen tuffar det på av bara farten.

Hörs snart igen, vänner!

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att bjuda på lite bättre ljus.

  1. Du är ju så ruskigt tjusig i den frisyren! Denna bild tar jag med som inspo till min frissa på onsdag när jag ska klippa mig. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.