Att ta en dag i Helsingborg!

 

En styck pepparkaksbagare!

Årets första pepparkaksbak är nu genomfört här hemma och Noah var förste bagare såklart. Kan hända att en hel del deg slank ner ogräddad i den kroppen, men det kan jag förstå – pepparkakor är bäst så. Det här året blev det små kaniner, katter och hundar på plåten (som när de väl gräddat mest såg ut som klumpar av saker) och det är ju fint med kaninpepparkakor, och framförallt så DOFTAR det ju så vansinnigt gott i huset efter en plåt eller två.

 

 

Mycket tjusigt!

Idag fortsätter vi den här galna veckan med lite finkultur i Helsingborg; jag och pojkarna åker dit för att göra stan och gå på teater (mannen måste jobba) och jag är m y c k e t spänd på hur det kommer tas emot. Första gången Leo var på teater med förskolan var när han var runt två och han var traumatiserad i ett halvår efteråt (det var nån mycket artsy pjäs med ett dragspel och någon som var stormen Gudrun typ) och Noah ska mest bli spännande att se om han klarar att sitta så länge för något som inte är bio.

 

 

Hit bär det alltså av!

Bild från förra gången vi var där tror jag, när Noah bara var liten.

Så nu ska jag jobba, jobba, jobba och sen packa killarnas kläder och samla ihop allt för avfärd. Ses lite senare ikväll igen! Ha en superfin torsdag; med eller utan teater.

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ta en dag i Helsingborg!

  1. Välkomna hit! Inte mycket väder att skryta med men hoppas ni fick en mysig dag oavsett. Tack för en riktig favoritblogg!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.