I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att förlänga lite Black Friday.

 

Hann du inte riktigt med på Black Friday eller har det trillat in något annat hos CountryDreams du fastnat för?

Här kommer en dagens/outfit som jag tycker är den perfekta basen för det mesta; en skräddad kappa, en stickad tröja i härlig färg och så ett par snygga, enkla jeans med lite utsvängda benslut (jag börjar bli så himla trött på alla dessa stuprör och går mer och mer åt vida, högmidjade jeans som inte smiter åt precis överallt). Utsvängda jeans är dessutom lätta att bära eftersom man kan lura ögat på många sätt med den modellen; i mitt fall har jag här klackar på mig på kanske 8 cm vilket, när jeansen går över, gör att mina ben ser ut att vara 8 cm längre och hela jag väldigt mycket mer reslig än jag egentligen är.

Så vad har jag på mig?

 

 

En skräddad kofta i diskret rutigt från Baum som finns HÄR. En skräddad kappa är ett av basplaggen i en garderob tycker jag, eftersom den funkar till både jeans och klänning/kjol och förändrar en hel outfit. Hade jag satt till exempel en kortare dunjacka till det här hade helhetsintrycket blivit helt annorlunda.

En stickad tröja i härligt hallonröd färg, även den från Baum – hittas HÄR. Tycker att allt det här mörkret kan förtjäna lite färg faktiskt. Den var inte stickig; vet att många undrar.

Och så jeans, ja! Skulle säga att midjan på dessa är lite över medelhöjd (nästan upp till naveln, såklart beroende på var din navel sitter). Exakt samma mjuka, sköna känsla som i alla andra Twist&Tango-jeans men med lite utsvängda benslut istället för att vara i stuprörsmodell. Finns HÄR och är du mellan två storlekar ska du gå ner en. Ett par pangjeans att ha i basgarderoben för de dagar man inte vill ha byxor som är tighta hela vägen.

På fötterna ett par stövletter man kan gå i! Samma ni sett 100 gånger nu, dessa går verkligen att kombinera med allt. Från Vagabond och hittas HÄR. Har min vanliga storlek i dom.

Mössan är vad man kallar ”privat” haha.

Och koden FRU20 ger 20% på allt till ord pris hos Countrydreams till och med på söndag! Den gäller alltså som alltid på HELA sortimentet som är till ord pris och inte bara på det jag visat här. Hela utbudet? Det hittar man HÄR.

Och det var det! En ”dagens” med lite färg på toppen.

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att förlänga lite Black Friday.

  1. Alltid lika snygg och inspirerande!

    Obs på att du skrivit ”En skräddad kofta”. Det är väl en kappa?

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.