Att ha varit på pyjamasparty!

 

Nu är jag visst lite efter i dagarna här, men jag kommer nog snart ikapp!

I onsdags var jag iallafall på pyjamasparty hos La Leia, och då såg det ut såhär – mängder av lösgodis, popcorn, vackra spetsar, kvinnor i pyjamas, ett stylingteam och bubbel. Erika drar alltid ihop vansinnigt bra event, försöker att inte missa någon även om jag annars extremt sällan går på sådana saker. I onsdags var inget undantag!

Allt var lika uppstyrt som alltid.

 

 

Erika i samtal.

 

 

Bubbelibubbel såklart!

 

 

Kvällens sällskap Mathilda och jag! Något suddig men ni får iallafall en idé om hur vi såg ut. Jag var klädd i gammal kavaj från Zara som känns väldigt pyjamas, en body från Aubade samt ett par gamla byxor som också hade pyjamasfeeling. Hade nämligen ont om pyjamas hemma som man kunde åka tåg i, så jag fick hitta på lite (köpte dock en helt ny, alldeles underbart mjuk pyjamas i onsdags så nu är jag kittad).

 

 

Ghaaaa den nya butiken är livsfarlig! Man hittar alltid något att svärma över.

Men där var vi iallafall under onsdagskvällen och minglade runt i två timmar eller så och njöt av atmosfären innan jag åkte hem igen för att göra mig redo för att ta pojkarna till Helsingborg igår. Men Helsingborg får vi ta lite senare för nu väntar ett varmt bad på mig – är så badsugen att jag smäller av. Det är kylan som gör det; jag måste liksom sänka ner hela mig i värme för att skaka den av mig.

Har ni en fin fredag? Jag hoppas det. Min kommer bli lugn och skön och varm, det är iallafall planen.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha varit på pyjamasparty!

  1. Jag har drabbats av klimatångest de luxe och har ganska tvärt börjat göra nya klimatsmartare val i livet även om jag tycker att jag var miljömedveten tidigare också. Vad har du för tankar – resande, kost, konsumtion…? Bara nyfiken 🙂

    1. Jag har inte fullt klimatfokus som en del andra. Jag köper ekologiskt i den utsträckning jag kan i mat, vi källsorterar och kör sällan bil på vinterhalvåret. Det är vad vi försöker göra för miljön. Man kan såklart göra mycket mer; men jag försöker göra annat istället (just nu; bli bandvagnsförare så jag kan hjälpa till vid kris, ger mycket till Frälsningsarméns arbete och så vidare) och jag känner att det jag gör är det jag klarar av. Jag reser om jag har möjlighet, jag köper min hudvård och mina kläder, jag äter kött även om det är extremt sällan och jag har mer ångest för annalkande politiska händelser än vad jag har för miljön just nu – vilket kanske kan skifta. Men nån miljöblogg kommer jag aldrig bli och har aldrig hävdat att jag är heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.