Att bryta av med det här.

Ni verkar vara några stycken som i år kämpar lite med mörkret och regnet och inte riktigt fått in julkänslan ännu. Som jag. Jag brukar älska mörkret, men just nu har jag lite svårt med det och har bestämt mig för att testa det där med d-vitamin för att se om det kan hjälpa (någon av er tipsade om Rosenrot och HERREGUD – jag ä l s k a r Rosenrot! Tack för tipset!).

Men för att skaka av oss lite regnrusk och mörker kommer här en bildkavalkad av sommar, eftersom det faktiskt var livets sommar och det är helt okej att trösta sig lite med det ibland:

 

 

Visst känner ni det?

Explosionen av värme, doften av skog och trädgård och varma gator, känslan av solbränd hud och trassligt hår. Krabbfiske, mitt-på-dagen-tupplurer, äventyr, lyckliga hundar med sjövatten i pälsen, nyfångad abborre, växande odlingar, ljus som aldrig riktigt gick och la sig utan dröjde kvar tills man själv ville sova. Sommarlediga barn med blåmärken på hela benen, tid för middagar ute med de man älskar, dörrar som står öppna hela dagen och sand prick överallt. Konserter, kall öl, glass i bägare, damm efter stadsbussarna, ac:n som arbetade med att hålla bilen kall istället för varm, doften av nygrillat och solskydd och lavendel.

Ah ….

Det kommer igen, det gör ju det.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “Att bryta av med det här.

  1. Åh, Emma, vilka bilder!! Det är ljuvliga och ställer till det för min insida där julen precis kommit över tröskeln. Ta samma inlägg i januari också, bara för att det är så mycket färg och njut.

  2. Åh va härligt!
    Precis vad jag behövde titta på nu när jag känner mig grå, risig och väldigt frusen och trött, trött, trött!
    Underbara bilder från den fantastiska sommaren vi hade i år 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *