I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha julklappstips från Daniel Wellington!

 

Några av de finaste presentförpackningarna tycker jag att Daniel Wellington gör!

Vackra, matta paket med guldtext och rött band, liksom redan klara att slänga under granen. Förpackningen är ju halva grejen, särskilt om man ske ge bort en fin klocka eller liknande; hur den presenteras är superviktigt enligt mig. Och så har ju Daniel Wellington fantastiskt fina accessoarer att stoppa i sina vackra förpackningar, såklart.

 

 

Och nu får ni 10% på alla gift set (+ vacker förpackning utan extra kostnad) om ni har hittat en kombination ni gillar; antingen till er själva eller någon annan. Utöver detta ger koden NAGONSFRU ytterligare 15%! 

Koden NAGONSFRU ger 15% på allt på sidan, men går alltså även att kombinera med 10% på giftset och kostnadsfri julförpackning.

På bilderna ser ni den klassiska Petite Melrose-klockan med svart meshband, samt till den en matchande cuff i rosé. Liknande set kan du se HÄR om man nu hellre vill ha roséguld till exempel.

Alla giftset med 10% rabatt, och hela utbudet, hittar ni HÄR.

Vackra paket + vackert innehåll = sant.

I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att ha julklappstips från Daniel Wellington!

  1. Supersnygga paket som vanligt. Unboxing experience, så viktigt.

    Tipsar om att man kan träffa långhåriga Johan och hans fina fårskinn ute vid Björnstorp i helgen, och deras andra vagn med Anna i befinner sig i Katrinetorp. Perfekt julutflykt i helgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *