I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

ATT HA DRÖMKLAPPAR!

 

Hur går det för er med julkänslan denna helg?

CountryDreams frågade om jag inte kunde fota lite favoriter från deras Gift Shop och såklart jag kunde! Att få välja drömklappar kan ju vara det roligaste som finns. Så nu har jag verkligen fått fart på julkänslan, det behövdes. Ska vi se vad jag tyckte vore sådär extra fint att få?

 

 

Först och främst; en riktigt maffig och fluffig morgonrock!

Jag äger tyvärr ingen sådan och hade sååå gärna haft en. Den här dröm-morgonrocken kommer från Lexington och hade väldigt gärna fått bo under min gran (eller i ett paket till min mamma, hon hade älskat den).

Finns HÄR.

 

 

Fortsatt på temat mjuka paket: en pyjamas! Och inte vilken pyjamas som helst, utan en mjuk och fin en från DKNY. Perfekt julklapp till frun (ja, till typ mig) eller bästa kompisen. Den här skulle jag gett till Banditen!

Den finns HÄR.

 

 

Doftljus? Ja tack!

Den här skulle jag gett till min bror – han älskar inredning och vardagslyxigt saker. Doftar fräscht och juligt, samt är riktigt snygg. Finns HÄR.

 

 

 

En flådig nyckelring från Malene Birger skulle Nelly få!

Perfekt sak att ge till Nelly, för hon är en sån som har typ allt och är svår att handla åt. Och det här är den perfekta presenten på så sätt att det är något man kanske inte skulle unna sig själv och därför är superb att få.

Den finns HÄR.

 

 

Och slutligen; ett smycke!

Väldigt bra julklapp; ett säkert kort. Det här vackra armbandet från Syster P säljs dessutom till förmån för barnfonden, så av varje sålt armband går 100 kr till deras arbete för att förändra saker som könsstympning och barngifte. Eftersom det står sister power på armbandet skulle jag ge detta till min syster. Hon hade älskat. Finns HÄR.

Det var några önskeklappar som heter duga! Och ni har 20% på allt till ord pris hos CountryDreams till och med på onsdag med koden FRU20 som vanligt. HÄR finns hela sortimentet och deras Gift Shop hittar man HÄR. (Jag funderar på att köpa den här tröjan, tycker den är helt fantastisk).

Nu ska jag klä granen! Ho hoooo!

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg