I annonssamarbete med YVES ROCHER

Att ha ett komplett hemmaspa med Yves Rocher!


 

Åh vilket f a n t a s t i s k t julpaket jag fick av Yves Rocher på Posten häromdagen!

Fyllt med underbara produkter för hemma-spa, och om det är något man behöver den här årstiden så är det väl just det tänker jag. Ta sig lite tid att rå om sig själv; skrubba, smörja och återfukta. Perfekta julklappar dessutom; vet många i min närhet som skulle kunna marinera sig med väldoft och fukt och göra huden redo för nyår och andra festligheter som det trots allt bjuds på framöver (tips – Yves Rocher har toppenerbjudande i sin julkalender bakom varje ”lucka” nu i december, missa inte det!).

Ska vi titta på vad jag fick? All rosa text är klickbar!

 

 

Sockerscrub/peeling i doften vanilj samt en i doften lavendel!

Jag har blivit helt beroende av kroppsscrub; det finns ingenting som gör en så baby-len som att peela kroppen. En gång i veckan gör jag en genomskrubbning (fukta huden, massera in, skölj av) innan jag fuktbombar den. Då håller den sig mjuk och man får igång cirkulationen ordentligt. Sockerscrub är perfekt för dig som vill ha lite mindre klös i din scrub, man kan enkelt justera styrkan med att bara addera lite mer peeling om man vill att det ska ta hårdare. Den här har 97% naturligt ursprung och blir liksom lite oljig på kroppen vilket ännu mer ger den där känslan av att vara återfuktad.

 

 

Vill man ha lite mer klös finns det en peeling med krossade aprikoskärnor! Denna skulle jag säga passar om man har lite grövre hud (jag brukar kombinera en mildare med en grövre peeling för olika delar av kroppen).

Sen när man har peelat klart och sköljt av sig är det dags att smörja in!

 

 

En helt fantastisk body balm med doft av bourbon/vanilj fanns i paketet … Man doftar mjukt av bageri efter att ha dragit på den här kan jag lova.

 

 

… och en kroppslotion med sheasmör för huden som behöver mycket näring och hjälp att återhämta sig. Den här är perfekt om du har ont om tid (hej småbarnsförälder) eftersom det är en in-shower-produkt som är som en blandning mellan en shower cream och en bodylotion.

 

 

Nyskrubbad och insmord och doftande av både sheasmör och bageri <3

 

 

Vill man ha något att skrubba sig med som inte är en kräm är konjaksvamp ett bra tips! Denna finns för ansikte (väldigt mjuk när den fuktas och ger en skonsam exfoliering) samt för kropp.

Bra alternativ till exfolieringshandskar tycker jag.

 

 

I ansiktet vill jag inte ha något som river för mycket så vid rengöring av svampen bra för att bara snabbt exfoliera lite lätt utan för mycket påfrestning för huden.

 

 

För ansiktet – serum för återfuktning, dagcreme samt nattcreme!

 

 

Och kolla in de här! Perfekta gå-bort-presenten (eller till resan)!

Små fina ansiktsmasker i söta förpackningar och för typ varje behov man kan tänka sig. Finns lystergivande, fuktgivande, mattgörande, intensivt fuktgivande med mera.

 

 

Vackra små presentförpackningar kom också; perfekt till förskolepedagogerna som julklapp eller att ha med sig till glöggminglets värdinna.

 

 

Och det var det!

Ett komplett hemma-spa extra allt med mängder av små skatter – allra mest gillar jag sockerscruben och de otroligt väldoftande kroppssmören; doftar gärna sådär lite kaka inför jul. Alla produkter är botaniska och Yves Rocher är ju en av de få som äger hela produktionskedjan och därför kan hålla ner priserna, extra värt att lyfta känner jag.

Och koden emma18 ger fri frakt + miniprodukt kostnadsfritt vid beställning om ni behöver fylla på med någon favorit eller letar julklappar till någon som behöver rås om.

I reklamsamarbete med YVES ROCHER

4 kommentarer till “Att ha ett komplett hemmaspa med Yves Rocher!

  1. Så mycket saker, fint paket att få!
    Jag undrar lite över hur sådana här samarbeten funkar; har ni bestämt innan att det ska göras eller skickar YR bara över grejer och hoppas att mottagaren ska visa upp och märka ut inlägg? Om man gör ett bra jobb med en massa fina bilder, som du, borde man få mer än om man bara slänger ut ett snabbt foto med en textrad? Jag kan inget om sådant här så det skulle vara kul att läsa lite om du har lust att berätta!

    1. Nej gud, det du pratar om är pressutskick där jag själv väljer om det är ngt jag vill visa (det är inte betalt). Då står det pressutskick/pressresa eller liknande. Reklamsamarbeten är mer uppstyrda; kampanjen bokas oftast flera veckor/månader innan och är tydlig med vad som ska vara med och tillsammans med kunden kommer jag med förslag på hur jag skulle vilja lägga upp det. Ord och bilder är alltid ”mina egna” men jag fakturerar för jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg