Att ha granen så vit och grann i stugan!

 

Men vad har vi där?

JO! Årets julgran!

Den kommer skjutas en bit mer mot väggen sen så det blir inte fullt så trångt mot bordet som det ser ut som nu, men där är den alltså i all sin prakt och gnistrar av vitt och skimmer och svagt turkost.

Ska vi syna den ordentligt?

 

 

Nej jag skäms inte utan bara öser på allt jag har förstår ni; en salig blandning av glas, glitter, blommor, fåglar, kulor, istappar, kottar, snöflingor och gud vet vad mer. Det enda som egentligen är ”temat” är väl färgen då, annars får prick allt plats. Ljusslingorna är det jag brukar få mest frågor om och det är inga traditionella julgransslingor utan ”vanliga” slingor som jag köpte ursprungligen till vårar bröllop en massa år sedan, men det går att hitta på typ Clas Ohlson.

När granen hängt till sig kommer jag gå in med lite mer kulor, men det tar ju sin lilla tid innan det fullt hittat formen och jag försöker alltid spara lite till det. Men jag är SÅ NÖJD med vår bulliga gran och som ni kan se är den inte alls fem meter utan alldeles lagom hög. Pojkarna älskar den och nu är det bannemig jul;

för är granen uppe har julen kommit.

 

13 kommentarer till “Att ha granen så vit och grann i stugan!

  1. Woooow ❤ Vilken skatt för lite och stor. Men hur får du den att överleva ? Även om det är kungsgran dör den o börjar barra innan nyår här

    1. Alltså det viktigaste för mig är att den överlever julen 🙂 Och kungsgranar har jag märkt håller om man tar in de runt 8-10:e (och kommer ihåg att vattna). Men till efter nyår håller den nog inte.

  2. Som att hitta Snövits julgran i skogen vit av snö, färdig och klar.
    Men hur klarar den hundarna? Speciellt de mindre. Jag har skaffat två kattungar och inser att det kommer bli en komisk följetong den här julen att se hur länge kulor, dekorationer, barr (Kungsgran) etc stannar kvar på granen. Pluto, Piff och Puff känns mer som ett sannolik scenario. Får väl ha statusrapporter dag för dag.

    Kan ju vara roande men hur katten (haha) ska detta gå *bekymrad*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg