I annonssamarbete med COUNTRYDREAMS

Att ha startat rean för fullt!

 

Ni har väl inte missat att rean har startat hos CountryDreams?

Mängder av plagg till upp till 50% rabatt och det finns hur många guldkorn som helst. Jag har fotat några särskilda favoriter som jag tycker kan vara värda att rea-handla om man behöver lite roliga basplagg till garderoben.

Som till exempel:

 

 

En härlig tröja från Lexington (HÄR) med lammull!

Varm och skön och en tröja jag liksom ser mig själv åka skridskor i. Inte för att jag kan åka skridskor, men ändå.

 

 

Detta ÄLSKAR jag!

En kornblå tröja med båtringning (HÄR) och kortare ärmar med lite uppvik (älskar plagg som är med en liten twist som ni vet) och så ett par ljusa, vida byxor (HÄR) som kommer vara ett standardplagg i sommar men som jag tycker man kan bära redan nu – det är ju så himla snyggt med ljusa kläder på vintern. Tröjan funkar till allt om ni frågar mig, och byxorna med en stickad tröja, en t-shirt eller en kavaj är inte fel.

Båda var normala i storlek.

 

 

Återigen ett basplagg med en twist; en vit skjorta är aldrig fel och framförallt inte när den har lite attityd. Älskar vecken vid midjan, bältet och spännena. Man känner sig väldigt power i den här! Till ett par jeans och klackar, eller till kostymen när man vill vara seriös med ändå rolig samtidigt.

Skjortan är från Malene Birger och finns HÄR, tycker man kan gå ner en storlek.

 

 

Och sist men inte minst – en perfekt liten väska!

Alldeles lagom storlek för en kväll ute, eller om man nu inte är en sån som stoppar ner en hel systemkamera när man lämnar huset. En klassiker den här också; tycker att rean är bästa tillfället att satsa på de där lite dyrare varorna man kanske inte skulle köpa i vanliga fall men som man kommer ha mycket glädje av. Väskan hittar man HÄR.

Hela rean hittar ni HÄR.

Kanske har något ni länge suktat efter blivit nedsatt?

I reklamsamarbete med COUNTRYDREAMS

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha startat rean för fullt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.