Att strosa mellandagsrea och äta sushi.

 

Häromdagen var vi inne i Ystad för att rasta mig lite – jag blir ju så himla rastlös av att göra ingenting efter ett tag.

Så vi promenerade i butiker, frös en aning, tittade på folk och hade en eftermiddag i största allmänhet där inne i Ystad där gatorna var fullare än på länge och man verkligen kunde känna att folk var på ledighet. Det brukar liksom räcka så; bara jag får komma ut och rastas en runda så är jag nöjd sen.

 

 

Himlen var grå och tung, men julpyntet lyste upp.

Ändå fint när man pyntar gatorna tycker jag.

 

 

Jag och Leo gick in på Sushinu (bästa sushin nånsin faktiskt, och den har vi här) för en lunch!

Så himla roligt att han äter sushi, även om det såg ut som om ögonen skulle trilla ut på honom när jag poletten för första gången trillade ner att sushi är rå fisk. Han har liksom aldrig reflekterat över det innan.

Jag tog en bricka med 10 bitar och han en med 7 och sen satt vi där och sörplade cola och åt sushi och pratade om allt han skulle uppfinna när han blir stor; som en dator som kan allt och en bil som inte släpper ut avgaser. Känns stabilt ändå, att han har planer.

 

 

Och så tog vi tomtekort, jag köpte ett par snygga skor och ett nagellack, och sen åkte vi hem igen.

Ja, mer behövs ju liksom inte. Mamma rastad, barnen matade, skor inköpta.

Bra så.

 

5 kommentarer till “Att strosa mellandagsrea och äta sushi.

  1. Kände också rastlösheten så vi körde till Kosta outlet för att rasta oss. Lite Odd Molly för halva priset, Muminskål och en fika, nu på väg hem. 😁

  2. Så glad att du tipsade om det där sushi- stället för flera år sedan när jag efterlyste matställen i ystad 🙂 nu för tiden köper vi alltid med sushi hem till malmö därifrån när vi varit i ystad 🙂 Bästa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg