Att ha fått finaste julklapparna!

Nu har det ju varit jul och jag fick så himla mycket fina julklappar! Och gav mig själv en eller annan också, möjligtvis. Jag har ju faktiskt uppfört mig hela året.

Då ska vi se vad man kan ge en sån som mig i julklapp:

 

 

Ett underställ i merinoull!

Svinbra när såna som jag planerar att bli bandvagnsförare och kommer genomföra en utbildning utomhus i flera dagar. Jag fryser ju dessutom typ alltid, så det är perfekt med ett underställ. Hamnar dessutom på listan över saker som är ”för tråkigt att köpa till sig själv så därför har jag inte gjort det” = utmärkt julklapp.

 

 

Min Bum Bum Cream fast i bara doft – för hela kroppen.

Då får man det allra bästa av krämen vilket är doften och behöver inte smörja in prick allt för att dofta himmel.

 

 

Motståndsband i gummi är en väldigt bra julklapp! Det tackar man för.

Och ”Det mest förbjudna” av Kerstin Thorvall att addera till samlingen. Den går ju inte att få tag i i nyproduktion, så en extra poäng för att man har gjort sig besväret att leta upp den åt mig. Ska läsas genast när det finns tid att njuta av den.

 

 

Ett säkert kort är primern från Jane Iredale och så fuktsprayen som är magisk när det kommer till att sätta ett mineralpuder så det smälter in och inte ligger pudrigt på ytan. Standardönskemål varje julafton.

 

 

… oooooooch:

 

 

Byredos nya parfym! Jag orkar inte vad gott den doftar. Peppar och en smula vinter och alldeles mörkmustigt. Mitt doftjag jublar, och så är ju asken så fantastiskt snygg också!

 

 

Och underkläder. Jag tenderar att alltid ge mig själv underkläder när det är något särskilt jag tycker att jag bör klappas på axeln för. Ett helt fantastiskt set från Aubade med riktigt hög trosa och vacker spets, det kunde jag liksom bara inte motstå. Höga trosor och höga midjor for life, så är det bara.

Och idag förbereder vi lite inför imorgon; det blir inte att vi drar iväg på hotell för det var svårt att hitta en lösning med hundarna, men vi har en ljuvlig nyårsmeny som väntar och det vattnas i munnen bara jag tänker på den. God mat, ett gott glas vin och lite tända ljus på det så blir det nyår minsann – tids nog kan vi hitta på något annat.

Ha en riktigt fin sista söndag på 2018 hörni.

Snart kommer nytt år och nya möjligheter!

 

2 kommentarer till “Att ha fått finaste julklapparna!

    1. Alltså alla jag kommer på är med skaldjur? Men kolla Bara en kaka till – hon brukar ha fantastiska recept ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg