Att önska gott nytt år och sådär.

Och så var vi här; den sista dagen 2018.

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om året i bloggbilder och vad jag är stolt över och vad jag hoppas för 2019, men jag ger er istället de här raderna av Nayyirah Waheed eftersom jag tycker att de är så viktiga och säger allt. Var snäll mot er själva; ta bort det hårda och det dömande och det förmanande.

Lev med mjukhet mot er själv; allt är okej. Du gör så gott du kan. Det räcker.

Ibland är det viktigt att påminna sig själv om det, särskilt om man jämför sig med andra eller hur det ”borde” vara. Det borde ingenting, okej? Det är som det är, och det duger alldeles utmärkt och om det skaver av rätt anledning så var snäll mot dig själv och gör någonting åt det. Även om det kan vara läskigt. För du är en levande varelse, ett minne för någon, ett hem till ett liv.

Jag hoppas att 2019 behandlar er väl, att ni får skratta mycket och älska mycket och ha lite för roligt. Jag är så himla glad över att ni är med mig här; att ni alltid kommer med mjukhet till mig och att ni gör allt det här både möjligt och roligt. Att ni har varit med och delat snöväder i april, långsommar i Drömmen, turer till Västkusten, omtapetsering hos Leo, resor, roliga händelser, en tv-debut och livet med mig det här året – att ni har hejat på och lyft och stöttat och varit allmänt mycket vänner även om jag tyvärr inte fått träffa så himla många av er i verkligheten.

Nu stänger vi 2018, oavsett om det varit ett toppenår eller ett jäkla skitår, och så går vi in i 2019 och lever.

Okej?

Vi gör så, tycker jag.

 

15 kommentarer till “Att önska gott nytt år och sådär.

 1. Så fint skrivit Emma…”Lev med mjukhet…” TACK ♥️♥️♥️…önskar Dig och Dina Kära och Nära ett Gott Nytt År 2019 ♥️🌹💋,
  Ljusa Kramar från Ninni.

 2. Gott nytt år 🎉🍾 kommer att följa dig även nästa år. Hoppas 2019 blir ett bra år. Ut med gamla skräpiga tankar och in
  med nya friska 😍

 3. En underbar text!💕
  Önskar dig och familjen ett riktigt Gott Nytt År🎉🌟🎊
  Många kramar från mig

 4. I wish you two things … [ Je vous souhaite deux choses …] Everything and nothing … [ Tout et rien …] everything that makes you happy and nothing that makes you suffer … [ tout ce qui vous rend heureux et rien qui vous fait souffrir …] Happy New Year 2019 to you and your family ❤️ [ Bonne année 2019 à vous et à votre famille]
  Bisous et amitiés de France

 5. Kloka ord! Jag lägger snart också 2018 bakom mig. Ett fint och minnesvärt år med mycket glädje och tyvärr en del sorg. Men så är livet. Men ett av de starkaste minnen är gör-om-mig-dagen hos dig. Och det gav mig verkligen en spark där bak. Jag vågar gå mer utanför boxen och känner att kläder till mig själv är minst lika viktigt som till barnen. Idag firar jag nyår i Florida i samma outfit som på midsommarafton- gula brallor och randig rysch-plysch-blus! Because i love It! Gott nytt år! Ser framemot ett nytt bloggår med dig! Kram

 6. Jag önskar dig ett härligt 2019, stort tack för all inspiration och härliga texter och bilder 2018!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg