Att ha firat nyår!

 

Wup wup igår var det nyår!

Det kan man ju göra lite extra festligt även om man bara är hemma, så jag gav mig i kast med att duka bordet iallafall – med lite hjälp från Leo. Hela familjen håller på att bli dunderförkylda (jag tror att Noah är patient zero; han kan knappt andas nu) och det kändes nog hos alla igår för vi hostade och snörvlade och var lite rossliga. Så himla typiskt om man ska bli tokförkyld precis efter ledigheten? Men jag planerar att dricka bort den med ingefära, gurkmeja och MiviTotal.

Men iallafall:

 

 

Jag lite såhär blev bordet.

Lite hittepåljus, lite strutsfjädrar och några blommor som sjöng på sista versen från en julbukett och som fick nytt liv i små vaser. Leo var mycket nöjd och tyckte att det kändes festligt nog.

 

 

Ja vad gjorde vi mer?

Åt god mat! Hummer till förrätt (enkel till pojkarna, gratinerad med getost till oss) och sen åt alla olika huvudrätter bara för att komplicera det ytterligare. Jag åt hälleflundra med hummersås, pojkarna fläskfilé och mannen lamm. Ja ja, gott var det iallafall, och efterrätten blev chokladtårta som jag bakat på morgonen men den glömde jag alldeles bort att ta kort på men den var god. Choklad är ju gott för det mesta menar jag.

 

 

Och så skålades det nya året in i god tid – pojkarna slocknade ju långt innan tolvslaget och själv fick jag på riktigt kämpa för att hålla mig vaken. Att vara vaken till midnatt i den här åldern görs inte utan ansträngning ha ha.

Och 2019 startar tydligen med halv storm – det blåser så det skakar i rutorna och jag kan känna vinden komma in genom alla fönster, så idag blir det till att elda i kakelugnarna och dra på sig varma sockor och hoppas att det lugnar ner sig en aning så inte taket blåser av. Allt är väl typ stängt idag? Så jag antar att vi kommer stanna hemma, kanske med ett avbrott för bio om inte vinden tar i för mycket.

Tänk va; 2019!

Det kommer bli ett bra år, tror jag.

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha firat nyår!

  1. Gott Nytt År, Emma! Tack för all inspiration, alla skratt och några tårar under året, du är bäst! ❤️⭐️⭐️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *