Att försöka komma tillbaka till rutinerna.

 

Och så var julledigheten slut!

Herregud så många dagar det blev sammantaget?! Tror mannen bara behövde ta två dagar ledigt för att vara ledig hela veckan, och jag tjuvstartade ju med Noah 3 dagar tidigare än alla andra. Så att idag gå tillbaka till rutinerna blir minst sagt aningen vimsigt – ingen av barnen förstod någonting alls i morse när de skulle upp och jag är lite rådvill själv här hemma. Nåja, det är ju en kort vecka – perfekt att fasa in sig själv i vardagen så.

 

 

Det har varit mycket läsande och inomhusande den här ledigheten – vi hade ju två strategiska dagar med snö och då var vi ute en hel del – men sen har det bara blåst och regnat och inte direkt bjudit in till att frilufta, så då har man fått välja själv och då har det valts att mysa runt i pyjamas och morgonhår hela dagen och bara ta det lugnt. Det kan man ju förstå; om jag själv får välja är det oftast vad jag tar – att bara skrota runt och inte ens klä på sig innan det är dags att gå och lägga sig igen är ju helt ljuvligt ibland.

Men nu är alltså jullovet över, man behöver kamma sig en aning och sätta på sig något annat än kläder och det är klart att det blir en himla omställning.

För oss allihop, faktiskt.

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Att försöka komma tillbaka till rutinerna.

  1. Åh vad jag inte längtar efter de delar av vardagen som innebär väcka barn, gå ut i morgonmörker och ta hand om mat, disk och tvätt. Men vinter hoppas jag på, när vi kommer hem från semestervärmen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *