Att ha lunchat med en Bandit <3

 

Igår tog jag ett litet avbrott i jobbandet och körde in till Ystad för att luncha med min pärla; Banditen. Egentligen skulle Nelly och bebis också varit med, men eftersom jag håller på att bli riktigt förkyld fick vi skjuta på det så det blev jag och Banditen istället. Vill ju inte kasta bacillusker på en hyfsat nyfödd, inte.

Det blåste isande kallt men solen var framme, och trots att den var så låg att den bländades när man körde bil så blev jag nästan yr av allt detta ljus som plötsligt kastade sig över en när man kom utanför dörren. Solen alltså <3 Den har varit så saknad.

 

 

Vi satte oss på chill för att äta och ha presentutdelning.

Det var nämligen tid att byta julklappar, något vi annars brukar vara ganska duktiga på att fixa innan jul men som i år inte hunnits med och därför fick bli nu istället. Hela Ystad kokade av folk nästan (nog många som är lediga ännu?) så det var svårt att hitta nånstans att äta, men Chill blev bra.

 

 

Jag blev i vanlig ordning snuskigt bortskämd av Banditen.

Ska vi kolla?

 

 

Sötaste lilla halsbandet med måne och stjärna vilket passade PERFEKT eftersom jag har fått lite dille på saker med månar och stjärnor just nu. Hade precis beställt ett annat halsband med just det som jag väntar på att få, och detta kommer vara så fint tillsammans med det jag själv köpt.

 

 

Ett fat med mitt namn <3

 

 

Och Olaplex! Schampo och balsam var det minsann, ska bli roligt att få testa båda – jag har bara provat hemmabehandlingen/masken hittills, och den man bara får göra på salong. Detta blir perfekt för vintertrött hår.

 

 

Ja, Banditen fick också julklappar såklart – en påse med ansiktsmasker, peeling, sheetmasks, hårparfym från Byredo och lite annat. Vacker som en dag var hon såklart, men det är hon ju alltid.

Sen tog vi en liten runda på stan på väg tillbaka mot bilen; jag var inne på apoteket och köpte nässpray och Echinaforce i förebyggande syfte och hoppas verkligen det hjälper, och så nya ingefärsshots att toppa det hela med för att verkligen försöka döda bakterierna. Oklart om det funkar men en får ju försöka iallafall. Hellre testa för mycket än för lite för att slippa bli däckad menar jag.

Och sen körde jag hem igen och eftersom det är vinter var solen redan på väg ner då trots att klockan inte alls var mycket, och väl hemma gjorde jag klart ett jobb till en kund innan pojkarna hämtades, kvällsmat lagades och livet fortsatte som det brukar göra; igår innebar det att jag försökte akut-lägga-upp ett par byxor med gardintejp i vanlig ordning (gick bra) och att traggla två kapitel franska i Babbel-appen eftersom jag har fått för mig att jag måste lära mig iallafall NÅN franska trots att jag nog kanske är lite väl gammal för att lära mig sånt.

Japp! Finfin onsdag, det blev det.

 

 

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “Att ha lunchat med en Bandit <3

  1. Det ganska nya preparatet Viruseptin nässpray o munsoray är jättebra. Har vid ett par tillfällen i vinter stoppat en virusinfektion. Det funkar 😃. Men man måste börja så fort man känner minsta lilla

  2. Vad fint att ha så fina vänner. Det betyder att du också måste vara en sån fin vän och härlig människa. Kram fina och god fortsättning på nya året.

  3. Åh vilka underbara presenter!
    Jag började med olapex schampo och balsam i höstas och det är ju det BÄSTA jag varit med om! Håret har aldrig varit så fint. Otroligt drygt också eftersom det räcker med en liten klick åt gången trots tjockt hår! Hoppas du också kommer gilla!

  4. App app app inte är du för gammal (blundar och håller för öronen). Själv är jag 30+, omskolar mig, lär mig ett nytt språk och har ett yrke på sidan av studierna som jag inte alls kunde något om i början. Jag var räddare än rädd för att ta steget fullt ut men ångrar mig inte ett dugg.

    Läs franska i massor 💖 och tack för en härlig blogg!

  5. Vilken helt underbar ide med namn på ett fat. Snälla var kan man beställa det någonstans?? Kunde tyvärr inte urskilja vad det stod… God fortsättning på 2019. Kram Natascha

  6. Vilket jättefint halsband! Vet du var det är köpt? /Från en som har ett flerårigt svårartat dille på stjärnor och månar 🌙⭐️😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *