I annonssamarbete med VISTAMIA

Att ta fredag efter en kort vecka.

 

F R E D A G!

Efter en kort vecka visserligen, men fredag i vilket fall. Jag ska fira denna eminenta dag med att slutföra ett projekt jag jobbat med i en mindre evighet, sätta fyr i kakelugnen för att få upp värmen här hemma till en dräglig nivå, åka till Parelle i eftermiddag och färga dit brynen samt försöka rädda ett par byxor (ja jag lägger upp på löpande band nu) jag i stor förvirring lyckades lägga upp ena benet på åt ”fel håll” så att fållen går utåt istället för inåt. Sån smart person man är ibland alltså. Vissa dagar slår jag mig själv med häpnad med min storhet, andra dagar lägger jag upp ett byxben korrekt och det andra åt fel håll.

Är ni fortfarande lediga? Om ni är det och börjar bli förkylda kan jag tipsa er om att Echinaforce, MiviTotal, ingefärsshots med gurkmeja samt Ipren works like a charm. Jag är väl inte fullt frisk, men det har bannemig stannat av och det verkar *peppar peppar* inte bli värre, så det är en cocktail jag rekommenderar om ni vill hejda skiten från att bryta ut till fullo. Och! Idag kommer säsong tre av ”Ring min agent!” på Netflix; vilket är en av de roligaste serierna jag vet. Den är fransk men efter två avsnitt eller så tänker man inte på det längre, lovar.

Ja! Och så tänkte jag tipsa om att VistaMia har 40-70% på snudd på A L L T i shoppen just nu. Hela outfiten jag har på bilden kommer därifrån; byxor HÄR, tröja HÄR och blazer HÄR. Rabatten är redan dragen.

Nu gör vi den här fredagen, va? Lediga eller inte. Snart är det bannemig helg.

I reklamsamarbete med VISTAMIA

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *