Att ha dille på stjärnor och månar.

 

Men, en liten ask!?

Vad trevligt!

Vad kan det finnas i den?

 

 

Mitt nya halsband!

Beställde det någon av mellandagarna och nu är det här. Har ju som sagt fått dille på stjärnor och månar, och det här är ett av sätten det uttrycker sig tydligen; ett halsband med en lite kortare stjärnkedja och en längre med måne. Blir så fint så. Och passar väldigt bra längdmässigt med det jag fick av Nicole, så jag kan kombinera om jag vill känna mig väldigt boho med många tunnare halsband.

Har ni en fin lördag än så länge? Jag hoppas det. Jag däremot är typ sjuk på riktigt nu, den där känslan av att det hade stannats upp var aningen kortvarig. Jag är så vansinnigt sugen på toast med avocado så det måste jag försöka skaka fram (det är ju så gott …) och eftersom det trots allt är lördag blir det med största sannolikhet någon form av sockerinköp idag. Kanske ska man spendera kvällen med glass, smågodis och en film? Det är ju sånt man får lov att göra nu för tiden, när man är vuxen och när man är sjuk, så då borde man göra det så ofta man vill. Smågodis kommer jag ALDRIG växa ifrån, även om jag ibland byter till chips och dipp som favoriter, och jag skäms inte ett dugg när jag fyller upp den stora hinken på Hemmakväll. Och choklad! Gud. Jag måste ha choklad.

Okej detta blev ju febersvamligt värre, men nu har vi iallafall konstaterat att jag har ett sockersug, att det är lördag och att vi är vuxna och därför får lov att agera på innan nämnda sockersug. Och så hoppas jag att jag mår mycket bättre ikväll och att det bara är en kortvarig dipp.  Lite så.

Äsch.

Nu tar vi lördag istället för att svamla. Och krya på er, ni som behöver det <3

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Att ha dille på stjärnor och månar.

 1. Hej
  Jätte fint halsband, älskar din stil du är så himla fin alltid, du passar ju i allt 👍
  Hur lång är du?
  Tränar du något, annars är jag imponerad för du är i himla fin form, jag älskar godis och allt som hör livet till, kommer heller aldrig att sluta med det!
  Tur är väl det att jag tränar mycket, för jag unnar mig det mycket gott.
  Du bor så fint och Ystad ser så himla fint ut.
  Krya på dig och ta hand om dig😃

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *