Att ha mitt-i-veckan-hängt med en Bandit.

 

Hej hej hemifrån Banditen!

Där var jag nämligen på lunch igår; passade på att ta min lunchbrejk hemma hos henne eftersom hon i vilket fall ändå bara var hemma och kurerade handen i handbaksmälla och då kan ju lite besök vara trevligt. Tänkte jag iallafall, och hon verkade hålla med. Så jag körde dit med lunch och sen satt vi uppkrupna i sängen med förpackningarna balanserande på magen och pratade och sällskapade varann ett tag.

 

 

Lyra var där! <3

 

 

Ja, och Doris såklart.

Tog inget kort på Banditen eftersom hon hade handbaksmälla, om nån nu undrar, men hon var också där såklart. Vi kom fram till det perfekta temat på hennes 30-årsfest (hon fyller ju 30 nästa vecka!!!) och började direkt gå loss på Pinterest. Herregud, man kan ju fastna i evigheter där inne om man väl börjat snurra runt bland bilderna.

 

 

Där var jag!

Jo, förkyld fortfarande. Man kan se det på nåt vis, ögonen är halvöppna. Kan vara hostmedicinen också i och för sig, den blir man lite snurrig av. Men det är verkligen bara resterna kvar nu; som det envisa snorandes och den precis lika envisa hostan. Hostan är det värsta dock; personer med min typ av rygg borde vara förskonade från all typ av hosta i en evighet amen.

 

 

Hos Banditen kunde man tro att det var april om man bara lät persiennerna vara nerdragna. Tulpaner och doftljus och mjukt, mjölkvitt ljus som det alltid är hemma hos henne. Ett av de mest hemtrevliga hem jag vet.

Och så fick jag en lunchdejt och Banditen en stunds sällskap en helt vanlig onsdag.

Kunde ju inte blivit så mycket bättre än så.

 

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “Att ha mitt-i-veckan-hängt med en Bandit.

      1. Det syns inte alls. Du har ett sådant klassiskt vackert ansikte, rena raka linjer och så vackra ögon 🙂 Fast jag vet hur det är, det är sånt man bara känner själv och som andra inte ser <3

  1. Nära relationer är ju det viktigaste vi har, så fint med vänner i vått och torrt.. Vet du var hon köpt den fina taklampan?

  2. Jag fick influensa för 4 år sen, som blev lunginflammation som följdes av ny influensa, jag hostade i princip 8 månader i sträck. Har gått på sjukgymnastik i 2,5 år nu. Så nej, personer med kass rygg borde verkligen inte behöva hosta. Om du märker minsta tendens till att bli stum i bröstkorgen (Som en rustning) så gå på massage, fysioterapi eller till osteopat eller dylikt – det blir så lätt bara mer och mer. Ingen borde behöva ha det som jag fått haft det, jag ville inte leva till slut. Ett annat tips är hostmedicinen Bronwell just för att det hjälper med spänningarna.

  3. Du ser verkligen ut som en modern snövit! Så snygg! Inte kan man tro att du just varit förkyld! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *