Att ha blivit bortskämd igen.

 

För en tid sedan träffade jag Nelly för att följa upp på min födelsedagspresent från henne (mer om det i ett senare inlägg, så grym födelsedagspresent!) och då fick jag min julklapp. Ha! Det är ju verkligen inte så att vi ger presenter till varann varje gång vi träffas, mina vänner och jag, även om det kanske känns så. Men när man inte hinner med innan jul och träffas efter istället så får det helt enkelt bli julklappsutdelning i januari istället och det går ju precis lika bra.

Lite bättre till och med? För i december får man ju sina julklappar och januari är världens tristaste månad som absolut piggas upp av en stor cellofanklädd korg med rött silkesband.

Jag blev så jäkla bortskämd igen, och varje gång förvånas jag lite över hur väl mina vänner faktiskt känner mig. Ska vi se?

 

 

En korg med hudvårdsgottis!

Det är för övrigt världens bästa presenttips; fyll en korg med lite roliga sheet masks och saker som personen aldrig skulle köpa själv, slå in och ge bort. ”Unnar-sig-sällan-lyx” i en korg, liksom.

 

 

Ett polkachoklad också!

Älskar choklad med polka. Älskar. Särskilt med ett glas riktigt mustigt rött vin en höstkväll. Åh.

 

 

Sheet masks! Världens bästa grej. Och en sheet mask för brösten också, där ser man! Eller ja, för dekolletaget. Oavsett skulle jag inte dö av lite anti age överallt i det området.

 

 

Och några roliga små peeling-pluppar för ansiktet? Ser fram emot att testa dessa, känns skonsamma och fina.

Så vet ni inte vad ni ska hitta på åt den där personen i ert liv som snart fyller år så har ni här lite tips. Jag blev tokglad såklart; Nelly prickar alltid rätt den galningen.

Nu ska jag sätta mig och skriva ett föredrag jag ska hålla i Helsingborg nästa vecka (Helsingborgs Stad har någon afton för företagare) så att det är klart, för jag kommer inte ha tid att sätta mig ner och fila på nåt sånt igen förrän samma dag det är dags och det blir lite väl tätt inpå. Men jag hoppas ni får en fantastisk fredag, att ni har lite snö (vi fick puder inatt!) och att ni  får sovmorgon imorgon.

Vi hörs ju snart igen, ju.

 

2 kommentarer till “Att ha blivit bortskämd igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg