Att vara redo för avfärd och ha pirr i hela kroppen.

 

Men hej lördag!

Vet ni? Idag flyger jag till Frankrike för att gå på Maison&Objet!

Mässan startade igår och pågår till och med tisdag, men jag åker alltså ikväll och stannar till på onsdag. Ensam! Vilket känns lite konstigt såklart, men ändå fint eftersom jag tyckte så mycket om att resa själv sist jag var i Prag och eftersom Jenny inte följer med i år och jag verkligen måste dit för att köpa in lite åt några kunder så var det helt klart den bästa lösningen. Och väl på plats känner jag ju många; många kunder och leverantörer är ju på mässan antingen som utställare eller gäster så det är inga problem. Och så känner jag ju lite folk på plats också om jag nu får ett stort behov av att umgås, men efter så långa mässdagar brukar man vara ganska mör faktiskt och mest vilja vila.

Och! Jag har hyrt mig en gullig liten lägenhet med en liten balkong och fint golv, och det konstnärsromantiska i mig jublar över detta tilltag. Ser framför mig hur jag ska sitta där i ett täcke på morgnarna och dricka apelsinjuice i min ensamhet, och komponera extremt djupa texter. Jag brukar bara stanna tre dagar för att jobba men den här gången unnande jag mig en semesterdag också innan jag åker; en av dagarna ska jag spendera med att inte jobba utan istället ta tåget till Lyon som jag hört så mycket om, signa upp mig på en tvåtimmars akvarellkurs och dricka ett glas vin med en bok på en uteservering eller nåt annat likt det. Det är jag bannemig värd.

Jag har förberett lite inlägg åt er medan jag är borta; jag är inte säker på hur det kommer bli med wifi och så nu när det inte är hotell, men jag ska försöka titta in med nån liverapportering också. Annars får ni ju allt när jag är tillbaka igen, kameran är såklart med och jag hoppas på att få uppleva så sjukt mycket inspiration inför heminredningsåret, träffa nya kontakter och få ha lite drömmigt franskt liv i tiden runtomkring.

Alltså <3 <3 <3

 

5 kommentarer till “Att vara redo för avfärd och ha pirr i hela kroppen.

  1. Men jisses! Så jäkla mycket goals över allt det där. Den där stade alltså, som man liksom konstant längtar till.
    Följande känns överflödigt, men ändå; njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg