Att ha haft semmelpremiär såklart.

 

Jomen visst har vi haft semmelpremiär!

Jag ska väl vara ärlig och säga att jag inte riktigt har koll på vilket datum man egentligen ”bör” äta sin semla? Men vi hade definitivt våra på fel datum om man är noga med sånt, det tror jag. Strunt samma. Huvudsaken är att man får äta semla, och gärna flera gånger.

Jag gjorde egna bullar med kardemumma, Noah hjälpte till i vanlig ordning. Själva semlan sen gjorde vi utan mandelmassa, istället blev det några med sylt och grädde och några med vaniljkräm och grädde istället för nötter. Leo tycker ju inte om vispad grädde (märkligt barn) så han äter bara själva bullen med ingenting alls.

 

 

Det är viktigt att få pudra sin egen semla såklart.

Och sen är det viktigt för mig att ha kameran redo, för Noah ätandes semla kan vara det roligaste jag vet.

 

 

Visst spill får man ju räkna med när man äter semla. Och tacos, för den delen. Båda två är lika omöjliga att äta utan att ha ingredienser i halva ansiktet.

 

 

Såhär kan man ju också göra.

 

 

Detta fejs!!!! Orkar inte.

 

 

Så jo – semmelpremiären är avklarad!

Lika rolig varje år.

 

8 kommentarer till “Att ha haft semmelpremiär såklart.

  1. Nu är väl en alldeles utmärkt tid att ha semmelpremiär. De ser fantastiskt goda ut!

    En del tror ju (felaktigt) att det är först på fettisdagen man ”får” börja äta semlor, men om man tycker att det är viktigt med traditioner så är det ju så att dagen efter fettisdagen infaller askonsdagen som inleder fastan (ända fram till påska), och från och med då får inga semlor ätas. Så vill man hinna med några stycken under säsongen är det bra att börja i tid.

  2. Noah ❤️❤️❤️, Emma Du som fångar ögonblicken i bilder som griper tag i mig…, Ni ❤️❤️❤️
    Varma Kramar från Ninni.

  3. Jag har en personlig premiär som går av stapeln den 1 februari. Sedan är det fritt fram med semlor i flera veckor 😀 Blir dock varje år något ledsen att inte längre dela den med min farmor men det är livets gång, som tvunget måste accepteras. Eller iallafall levas igenom.

  4. Helt rätt med tidig semmelpremiär! Köpte semlor till fikat på jobbet idag 🙂
    Vilka otroligt fina bilder, älskar Noahs uppsyn. Såååå fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg