Att ha så mycket drömmigt ögongodis <3

 

Åh om jag har bilder att visa er!

Har bara inte hunnit sätta mig ner och gå igenom alla när jag är här; måste ta det när jag kommer tillbaka och har mer tid för redigering och inte spenderar dagarna med att gå i timmar på hårda mässgolv, ringa FaceTime till kunder för att visa saker och äta (svindyr, priserna på mässan är inte kloka)  lunch med folk som inspirerar mig så mycket att det är svårt att sitta still.

Men det finns ju stunder när jag inte är på mässan också, och då kan det se ut såhär.

 

 

Har ni sett något vackrare?!

Att gå runt på små gator är som att simma i kreativitet; några såna här dagar ger mig kraft att bara blåsa fram några månader i ett svep. Jag vill måla rum, hitta på färger, slipa golv, skriva romaner, få klart projekt, förverkliga den där affärsidén jag hade, ha roligt och njuta av tiden. Vilket är helt perfekt att känna när vintern håller ett järngrepp runt oss ännu och våren kommer dröja länge än. Hellre full av kreativitet och skaparlust än att sitta halvdeppig och önska sig bort mest hela tiden, inte sant? Sen när våren väl kommer får jag ju det mesta av min kreativitet från Drömmen, men så länge det är för kallt att vara där tar jag tacksamt emot den här.

Livet just nu är så fint, faktiskt. Den känslan önskar jag er alla.

 

3 kommentarer till “Att ha så mycket drömmigt ögongodis <3

  1. Vill bara säga att du verkligen inspirerar och förmedlar känslor på ett fantastiskt sätt! Känner för att resa, måla, skriva och så vidare när jag läser detta inlägg…

  2. Så härligt att se dina Paris bilder. Jag ska åka dit i juni med min systerdotter som är 15 så vi blir så sugna att se de vackra gatorna live. Vi ska bo i en liten lägenhet i Montmartre <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg