Att åka hem till sånt här <3

 

Hemresedag!

Och hur underbart det än är att resa, hämta inspiration och till viss del kraft, är det också förbaskat skönt att vända hem igen. Och att ha någonstans att vända hem till! Det är ju inte självklart det där; en känsla av hem.

Jag vet att det finns två stycken mycket pepp pojkar som väntar på att se vad jag har köpt med mig hem; varje gång vi FaceTime:at har de gett uppdateringar på vad som skett under dagen och vad de helst av allt vill ha för godis från flygplatsen (Malteser och gummibjörnar, varje gång). Den mer skäggige önskar oftast nån form av gin istället för gummibjörnar.

 

 

Så nu åker jag hem, sorterar bilder, går igenom dagarna och sen ska jag visa er sånt jag tyckt varit fint, knasigt, minnesvärt och vackert de här dagarna!

Låter som en bra plan va?

Ses snart igen!

1 kommentar till “Att åka hem till sånt här <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg