Att ha lunchat med en sånhär.

 

Igår hade jag ett besök inne i Malmö, så då passade jag på att ta en lunch tillsammans med Nelly.

Ja och bebis, såklart, man går ju inte så många ställen utan en sån när man blev mamma för 4 månader sen. Vi bestämde oss för att äta indiskt eftersom det inte går att få tag på där jag bor och eftersom det är typ det godaste som finns, så kunde vi kombinera naan med småprat en liten stund mitt i vardagen.

Fint så <3

 

 

Mitt lilla lejon, den där.

Jag hade stickat en ny mössa till Finn eftersom han hade växt ur den gamla, och den nya verkade han uppskatta tack och lov. Lite tråckligt att sticka till ett så litet huvud, men det går ju fort som tusan. Steg två är kanske att sticka honom en tröja? Det är ju typ det jag kan sticka; tröjor med båtringning, enkla byxor samt mössor. SÅ pepp på att kunna strumpor som ni vet men jag fixar inte alla dessa stickor man ska hålla reda på. Går inte.

 

 

Vindaloo och naan till mig = mycket nöjd jag.

Och idag ska jag till The Lodge och fota med Amanda – jag hoppas på bra körväder och fint ljus i den mån det går att beställa (och helst inte snöstorm) så att det flyter på smidigt och så man kan få en liten känsla av vår på bilderna iallafall.

Så det är min tisdag! Mot The Lodge med steamer, Amanda och förhoppningar om ljus.

Ses snart igen!

 

9 kommentarer till “Att ha lunchat med en sånhär.

 1. Hatar också strumpstickor – tricket är magic loop! Köp en lång rundsticka med bra kabel (dvs inte den absolut billigaste) youtube:a magic loop och sen är det bara att sätta igång. Jag gillar att sticka från tån och neråt med judys magic cast on, men det är en smaksak. Järbo har bra och pedagogiska mönster. Lycka till!

  1. Bra tips! Toppen också att då stickar en båda på en gång. Har gjort många fina sockor på det sättet.
   Ingela

 2. Hej! Måste bara fråga vad du använder för stickor när du gör pyttemössor?? Jag försökte med en rundsticka men fanns ju inte tillräckligt liten så den blev ju jättestor..!

 3. Hej Emma,
  Googla ”Magic Loop” , ett fantastiskt sätt att sticka sockar med EN rundsticka på 60 – 80 cm (beror på handlag och personlig preferens vad du väljer). Det finns mängder med bra videos och tutorials på YT, perfekt när man kan stoppa, spola tillbaka och se igen om något är oklart. Jag lovar att du kommer att kunna sticka fantastiskt fina sockar!
  -Ewa

 4. Jag hade velat se en bild på pytte-mössan!
  från en läsare som har en släng av bebissjuka (=vill ha en till)

 5. Jag såg mössan i din story på Insta och skulle gärna vilja sticka en sån till en bebis jag känner 😊. Finns det ett mönster att hitta någonstans eller stickar du på ”fri hand”? Jag har googlat men hittar inget riktigt likt.

  1. Jag stickar bara på ”frihand” på en rundsticka! Först en mudd (2 avig, 2 räta) i den höjd jag vill ha, sen bara kör jag på med resten, och gör en tofs. Går supersnabbt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg