Att liva upp den här torsdagen en aning!

Ibland springer man ju på roliga saker på Instagram eller på nätet som man skrattar åt och själv har jag en förkärlek till memes. Vi har även en grupp på Instagram (Nelly, Jenny, Nicole och jag) där vi delar de memes vi tycker är kul och det lyfter vilken dag som helst när man får vika sig av skratt lite eller bara fnissa av igenkänning. Så jag tänkte att vi kunde titta på ett axplock av saker som hamnat i gruppen den senaste tiden och som vi då, uppenbarligen, tycker är kul.

Så här kommer en torsdagskavalkad! Enjoy.

 

Gud, snälla, inga mer Shakira-jeans.

 

 

+1 på den!

 

 

Hysteriskt kul, tycker jag. Tror min man tänker exakt såhär varje gång jag kommer hem med en hund (minus att han aldrig önskat sig någon).

 

 

… Jupp…

 

JA!

 

Inget att tillägga.

Alla som handlat på typ eBay eller AliExpress nån gång i sitt liv vet exakt.

 

True story.

 

Detta skrattade jag orimligt mycket åt? Kunde varit jag. Gör alltid sånt.

 

 

Den har man ju varit med om i sitt liv.

 

Hahahahahahaha.

 

Och avslutar med något FANTASTISKT kul.

Så! Hoppas det känns bättre nu? Torsdag är det ju, och det betyder att det snart är helg, vänner! H E L G!

We can do it.

 

 

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “Att liva upp den här torsdagen en aning!

  1. Aaaaahaha!!!! 😀 Tack för bästa starten på morgonen! Ge gärna tips att följa på IG med memes.

  2. Ha ha jättekul ju! Ang. Den sista så tänker jag på min svärmor, min svärfar får aldrig gå vidare om hon skulle dö före honom för då jäklar kommer han ha två kärringar. En levande och ett spöke som gör livet surt för honom 😂😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *