Att ha Mellofest hos Mathilda!

 

H E L G!

Och det ska jag fira idag genom att åka in till Mathilda och delta på mitt livs första Mello-fest. Eftersom Mathilda, Lena med flera är så pass inbitna fantaster att de till och med har ett eget schlagerkonto (Schlagerpeppen) och åker runt för att se själva stora Eurovision så har de såklart även Mello-fest varenda gång det visas melodifestival. Själv har jag sett N O L L melodifestival sen … öh… sen Pontare vann kanske? Och jo; jag har sett ett avsnitt det här året eftersom Leo är så vansinnigt engagerad, men annars kan man nog inte kalla mig fantast, nej.

 

 

Men jag har lovat att ställa upp och vara pepp, och ikväll är det dags!

Jag tänker som såhär; om jag får umgås med dessa underbara kvinnor så kan man ju stå ut med lite schlager också? Kan eventuellt bli så att jag och någon annans respektive som är ungefär lika schlagerpepp som jag går ut och äter något cirka samtidigt som själva Mello börjar och kommer tillbaka lagom till att själva Mello slutar; så är jag med på förfesten, får i mig mat och kommer tillbaka lagom tills det är slut och det är mer ”vin, skratt och samtal” kvar. En får ju inte vara dum.

Så där hittar ni mig ikväll!

Bland paljetter, Malmös snyggaste Mathilda och en dos schlager.

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att ha Mellofest hos Mathilda!

  1. Låter som en bra plan för att slippa se s**ten 😂 Pontare var nog sist jag såg den med. Det är förlegat med mello. Det sprutar ut massvis med ny musik varje dag. Kan förstå att tävlingen hade betydelse fram till 90-talet men sen…. Känns som att det är världens dyraste barnprogram. Hoppas kvällen blev bra ändå 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *