Att fortsätta med Mellogrejen.

 

 

Följer ni Mathilda på Instagram?

Ni som gör det känner säkert igen den här vyn; det är Mathildas vardagsrum och hur vackert är det inte? Svängd soffa, stort fönster, en mjuk pläd där över puffen och ett glasbord som passar perfekt. Hon är vansinnigt duktig på att skapa H e m med stort H; man kan liksom bo in sig på en gång när man kommer dit och vill inte lämna.

 

 

 

 

Älskar kuddarna i soffan också! Mycket Mathilda.

 

 

 

 

Sovrummet!

 

 

 

 

Här i köket satt vi; Mathilda, Lena, Steffi och jag, och pratade. Jag fick höra alla historier sen sist och skrattade något hysteriskt åt tåkramp, svajpande och Halmstadanekdoter. Det är inte klokt vad mycket som kan hända på kort tid? Tur att man då och då får en chans att träffas och komma ikapp; man vet liksom att det kommer finnas något riktigt roligt att lyssna på när man är med de här.

 

 

 

 

Bubbel och smink! Som det oftast ser ut.

 

 

 

 

Och värdinnan <3

Jaha vad tyckte ni om Mello då? Som jag förstod det var det inte en så stor chock vem som vann? Den enda jag hade koll på var han som sjunger hellooooo i ett eftersom det var en av Leos favoriter, ingen av de andra bidragen hade jag hört. Lena hade till och med bettat på finalen (om det mot förmodan skulle bli en skräll vilket det då inte blev) så det var taggat till max där i lägenheten.

Men efter Mello och mat och trötta magmuskler åkte jag tillbaka till hotellet och la mig, och tja – det var det!

Blev en väldigt fin lördag, helt klart värd låtsasstorm och hotellsäng.

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Att fortsätta med Mellogrejen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *