I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att få en extra rem!

 

Titta!

Det är samma klocka på båda bilderna, faktiskt exakt samma, men bara genom att byta remmen blev det liksom en helt annan klocka från bild ett till bild två. Det är det jag gillar så mycket med Daniel Wellington; ingenting är statiskt utan allt går att skifta efter humör eller kläder.

Och fram till och med den 10:e april får du kostnadsfritt en extra rem (som du väljer, såklart) med när du köper en klocka! Och med koden NAGONSFRU har du dessutom 15% på hela ditt köp – och tja, på allt på sidan egentligen, koden gäller på samtliga produkter och inte bara på klockor. Och på det fri frakt över hela världen i vanlig ordning.

Hela utbudet hittar du HÄR.


I reklamsamarbete med DANIEL WELLINGTON

2 kommentarer till “Att få en extra rem!

  1. Hej,
    Tack för en fin blogg 💕
    Ville bara fråga vilken modell du har på bilderna? Är det petite?
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg