Att tipsa om något vansinnigt roligt!

Foto: svtplay

Om du inte vet vad du ska titta på i helgen MÅSTE du bara kolla in Dips på SVT play!

H E R R E G U D vad jag skrattade! Till och med snäppet roligare än säsong ett av travels with my father vilket inte vill säga lite. Dips är en svensk humorserie om några totalt inkompetenta diplomater på UD som försöker ta sig fram i karriären, och den är verkligen hysteriskt rolig – nog det roligaste svenska material jag sett sen Hipp Hipp. Varje avsnitt är runt en kvart, tjugo minuter och tyvärr finns det bara en säsong.

 

 

Helt enkelt en serie du INTE vill missa; jag utlovar skratt så tårarna sprutar. Så fram med lösgodiset och bänka dig för en helkväll; du kommer vilja se varje avsnitt minst två gånger.

På svt play alltså! Titta. Bara gör’t.

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att tipsa om något vansinnigt roligt!

 1. Hahahahaha!! Dör!!
  Såg klippet i inlägget. Hahahaha!!
  Dick-pics av ”misstag” hahahaha!!
  Osäker på om mannen kommer dela mitt tittande ikväll, när vi såg Traveling with my father ihop skrattade jag så jag dog och frustade som en häst, medan mannen mest såg förbryllad ut och förstod inte alls vad det var som var så roligt. Å andra sidan tycker inte jag dokumentärer om vita älgar är så roande heller och det tycker ju han.
  Kram Maja
  carlklint.se

 2. Älskar den! Har plöjt hela och hoppas verkligen det kommer mer. De är så sjukt inkompetenta och inkorrekta så man baxnar 🙂 . Repliker a fr serien går varma på kontoret på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *